Domácí bylinář - Připrav, uvař a smíchej léčivé bylinky
neznámý - neuveden , Susan Curtis , Louise Green , Penelope Ody , Dragana Vilinac
![Domácí bylinář - Připrav, uvař a smíchej léčivé bylinky Domácí bylinář - Připrav, uvař a smíchej léčivé bylinky](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/137650/domaci-bylinar-priprav-uvar-a-smichej-lecive-bylinky-137650.jpg?v=1350580500)
Poznejte 100 klíčových léčivek, jejich účinné látky a způsob pěstování a sběru. Namíchejte si masti, nálevy, odvary a kloktadla, u nichž najdete podrobný rozpis dávkování. Připravte si krémy, balzámy, obličejové masky a vlasovou kosmetiku pomocí detailních postupů a exkluzivních fotografií. Uvařte si více než 70 léčivých receptů na čaje, tinktury, koktejly, saláty, polévky, sirupy. Vyhledejte si speciální recepty pro dobré trávení, k utlumení kašle, bylinné léky pro první pomoc, zdravé klouby, pro duševní zdraví a pohodu.... celý text
![marti7729 marti7729](https://www.databazeknih.cz/img/users/64_/64216/m_marti7729-qDT.jpg?v=1687082449)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Pro začátečníky s bylinkama je to ten správný průvodce. Líbili se mi převážně recepty na čaje a rozhodně v sezóně vyzkouším.
Jako základ pro bylinkáře určitě super. Navíc dobré tabulky k jednotlivým problematikám a ke každé bylince základní informace.
Jenom teda řazení bylin podle latinských názvů...to je teda děs :D Pokud něco hledám, tak to musím pořád otáčet na rejstřík a zpět.