Domek u jezera
Jasinda Wilder
Před rokem pohřbila svého manžela. Před rokem ho držela za ruku a řekla mu poslední sbohem. Od té doby je zničená žalem a tráví většinu svých zoufalých dní někde mezi pokusem zapamatovat si každý sebemenší detail jejich společného života a snahou zapomenout na to všechno. Prázdnotu v srdci se snaží zaplnit prací, dře do úmoru, aby na nic nemyslela a nic necítila. Jeden rok, 365 dní – a pak jedno zaklepání na dveře všechno změní. Nečekaný dopis od zesnulého a jeho poslední přání jí přináší novou šanci na šťastný život…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , Ikar (ČR)Originální název:
The Cabin, 2020
Kniha prináša veľmi silný emotívny príbeh, ktorý pohltí každú romantickú dušu. Normálne som si pri nej aj poplakala a to nie som plačko. Po pravde ak by sa niečo podobné stalo mne, neviem či by som dokázala byť tak veľkorysá ako bol Adrian v knihe - čo všetko pripravil pre svoju milovanú Nadiu bolo až srdervúce. Jedinečná bola aj Nadia s Nathanom, ktorí sa napriek nepriazni osudu dokázali posunúť ďalej a našli radosť zo života. Kniha si zaslúži pozornosť, verných a citlivých čitateľov. Knihu doporučujem - prosím PREČÍTAJTE si ju - určite ĽUTOVAŤ NEBUDETE.
Úžasné, smutná a zároveň moc pěkná. Nevím koho obdivovat víc, Adriana za to co dokázal a byl odvážný ~ nebo Nadiu a Nathana za to co překonali. Doporučuji !!!
Dlouho jsem čekala, až tady dá někdo nějakou recenzi, abych aspoň trošku věděla... Autorka je totiž velice různorodá...nikdy nevím,co od ní čekat. Tušila jsem, že to bude něco takového, co jsem dostala, ale autorka to povznesla na jinou úroveň tím, jakým způsobem to napsala. Její umění popsat pocity a myšlenky hlavních postav je dechberoucí. Bylo to velice dojemné, nádherné, smutné... Bylo to o druhé šanci na život poté, co váš život totálně vyšachuje a zlomí. Klobouk dolů před Adrianem.... Klobouk dolů před Nadiou a Nathanem. Doporučuji přečíst a kapesníky k tomu ;)