Ubulená hromádka štěstí
Sarah Andersen
Dospělost je mýtus série
„Další várka skvělých internetových stripů!“ Další svazek pro všechny, kdo čtení považují za smysl života, kdo zvládnou celou řadu seriálu za jedinou noc, kdo se nejraději tulí v krásně teplých vytahaných svetrech, kdo žijí se svou kočkou, kdo se bojí více jak jednoho člověka v místnosti a kdo si připadají výjimečně nevýjimeční. Prostě pro všechny, kdo milují Sarah's Scribbles a našli se v jejích komiksech.... celý text
Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: 2017 , CooBooOriginální název:
Big Mushy Happy Lump, 2017
Upřímně si myslím, že předchozí díl byl lepší, ale rozhodně to neubírá na kráse a vtipnosti. Věřím, že se v tom dost lidí najde (haha, ne že bych se já nenašla :D ). Rozhodně by tato sbírka neměla chybět doma žádnému fanouškovy/fanynce Saraha Andersonové.
Stejně jako u předchozího dílu - přečteno sice za pár minut, ale stojí to za ten kup! Vtipné a ze života. Super!
Jen málo která knížka vystihuje váš život. A takhle to dokáže ve skoro 100 %. Vtipné a pravdivé.
opět dokonalé, jako předchozí díl.
A pořád mě překvapuje, kolik lidí to má stejně jako já..
2016 | Dospělost je mýtus |
2021 | Tesáky |
2017 | Ubulená hromádka štěstí |
2018 | Kočky útočí |
2021 | Mimoňka |
Super komiks! A oproti předešlému dílu obsahuje navíc i různé autorčiny komentáře v odstavcích, které pak jsou skvěle doplněny kreslenými situacemi apod.
Za mě pět hvězdiček. Jsem naprosto spokojená! :-)