Tesáky přehled

Tesáky https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/461867/bmid_tesaky-WZ2-461867.jpg 4 444 444

Elsie je upírka a je jí tři sta let, ale za celou tu dobu nenašla toho pravého. To se ale změní jedné noci v baru, když potká Jimmyho, okouzlujícího vlkodlaka s jízlivým smyslem pro humor a zálibou v běhání při měsíčku. Společně se dívají na horory, čtou strašidelné knihy, užívají si procházky ve stínech a večeře bez česneku. Jejich děsivý životní styl i strašidelný apetit se skvěle doplňují – je to prostě monstrózně báječný vztah!... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Fangs , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tesáky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (117)

Ennie
12.04.2024 3 z 5

Takový milý oddechový příběh, který stojí především na vtipech o stereotypech založených na upírech a vlcích/vlkodlacích. Škoda, že to není plnohodnotný příběh. Postavy a vtipy jsou fajn. Jenom tomu něco chybí...

SBH
29.01.2024 3 z 5

(SPOILER) Nejsem příznivce komiksů, tuto knížečku jsem dostala. Nastalo přesně to, čeho jsem se obávala – scházela mi slova. Než jsem si zvykla na způsob vnímání příběhu, vadilo mi, že příběh v obrázcích a stručných bublinách podivně skáče a nemá patřičnou vypovídací hodnotu.
Pak jsem se zasmála u prvního vtipu. U druhého. No a už to jelo. Ne že bych se plácala po stehnech celou dobu, občas jsem nechytila pointu, občas tam nejspíš ani žádná nebyla. Přečteno za pár desítek minut, to je na mě taky málo. Ale vlastně se mi to líbilo. Jako svazeček kreslených anekdot s vtipným námětem, obzvlášť tedy pro milovnici ságy Stmívání.
Připadá mi zvláštní hodnotit komiks jako literární dílo, když jde spíše o výtvarné umění. Těžko tedy budu mluvit o charakteristice postav či jejich hloubce. V tomto případě nula bodů. Děj taky žádný. Ohledně vtažení do prostředí a s tím souvisejících popisů mi ani obrázky nepřipadly dost výmluvné. Holt jsem milovnice slov.
Ale i tak jsem se bavila.


kurama45
21.11.2023 4 z 5

Vŕŕŕ, na čo čakáte? Zahryznite sa a užite si mierne prihlúply večer s pohárom červenej tekutiny. Ak vám to sadne do nálady, budete vrtieť chvostom ako Jimmy.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (7. týden)

14.02.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tesáky v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených573x
ve Čtenářské výzvě167x
v Doporučených25x
v Knihotéce154x
v Chystám se číst110x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech5x