Bez dechu

Bez dechu
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216291/bmid_bez-dechu-216291.jpg 4 356 356

Drakie série

< 4. díl

Azurka opustila na několik týdnů svůj kmen a vyrazila s rodiči na dovolenou, na které si má vyzkoušet, jestli dokáže zapadnout mezi lidi. Příští rok se má totiž vydat na cesty – nejdřív chce vidět oceán a teprve potom hodlá zaujmout svou dospělou roli mezi drakii. Jenže se nachomýtne k nehodě, při které málem utone jedna lidská dívka, a potká Tatea, nejúžasnějšího lidského kluka, jakého kdy viděla. A všechno je najednou úplně jinak…... celý text

any333
09.11.2016 5 z 5

Doplňující příběh o drakiích, konkrétně Azurce. Myslím, že se děj knihy odehrál ještě před trilogií, protože tam zmiňovala pouze Jacindu bez Willa a Tamru ještě jako milovnici lidských večírků. Bylo to spíše oddechové, romantické a větší akční scéna se vyskytla jedině kousek u konce.
Přišlo mi, že buď to mají všechny drakie, nebo autorka stejné chvění použila jak u Azurky, tak Jacindy. Will a Tate probouzeli jejich skryté osobnosti.

Napůlanděl
16.10.2016 5 z 5

Krásná novela. Opravdu krásná. Jen mě mrzí, že to bylo tak krátké...

aria12300
06.10.2016 5 z 5

Čvrtý díl jako doplněk ke třem předešlým knihám byl opravdu krásný. Jen škoda, že to bylo strašně krátké, moc jsem si Azurku oblíbila :)

Roselunda 1928
28.07.2016 4 z 5

No jo, nejsem zvyklá číst novely, takže mě dost zaskočilo, že se tam nic moc nedělo a najednou konec. Ale jako doplňkový příběh to bylo hezoučké, a Azurka je prostě sympatičtější než Jacinda.

MájaM.
05.06.2016 5 z 5

Když jsem si tuhle knížku půjčovala z knihovny,vůbec jsem netušila,že nebude o Jacindě.... Myslela jsem,že třeba bude o životě s Willem. Když jsem pak knížku otevřela a zjistila,že je o Azurce,měla jsem smíšené pocity. Byla jsem ráda,že se dozvím příběh Azurky,ale taky jsem byla zklamaná,že tam není něco o Jacindě a Willovi. I přesto jsem nebyla z knihy zklamaná právě naopak. Byla úžasná a jsem moc ráda,že jsem si ji přečetla a dozvěděla se příběh Azurky:) Mohu jen doporučit. Ale škoda že není novela i o Cassianovi,je to moje nejoblíbenější postava v celé sérii:)

warca
02.05.2016 4 z 5

Oh, příliš sladké, jak moc to byla láska na první pohled...

Emilie99
28.11.2015 5 z 5

Hrozně krásná doplňující knížka k předchozí sérii. Nejradši bych nějakou další knížku třeba o Cassianovi nebo o té malé Drakii z té "věznice". Doporučuji ji přečíst všem !

Vianescee
29.10.2015 3 z 5

Hezká doplňující knížka k sérii, i když bych si mnohem radši přečetla o Cassianovi. Úplně jsem nepochopila, kdy se příběh odehrál. Mám radši o něco akčnější knihy, ale na rychlé počtení dobré.

viky.rella
30.08.2015 5 z 5

Je super, že štěstí najde i Azurka!!!

NikiMedy
24.07.2015 5 z 5

Moc hezká knížka, jediné co mi tam chybělo bylo navazování na předchozí díly, takhle jsem byla zmatená jestli se příběh odehrává ještě před dějem předchozích knížek, během děje a Jacindiny nepřítomnosti nebo až poté co Jacinda odejde z kmene najít svou matku. Docela bych to chtěla vědět. Jinak se mi to moc líbilo a ani mi nevadilo, že to bylo krátké. Hezká třešnička na dortu a zakončení celé série(teda byla bych radši kdyby byly i další díly).

BojácnéKuře
14.07.2015 3 z 5

Bylo by lepší, kdyby konec navazoval na předchozí díly. A navíc to bylo moc krátké.
Ale jako ukončení série to stálo za to. :)))

Safira55
29.05.2015 5 z 5

wau super!

little-dream
22.04.2015 3 z 5

Azurku jsem v lásce moc neměla, tak není divu, že mě novela úplně neuchvátila.
Ale zase to byl příběh z jiné perspektivy, docela napínavý, ale prostě příliš krátký :/
Jako doplnění série ale celkem dobré :)

Markett
05.04.2015 4 z 5

Moc krásné čtení, i když moc krátké. Poznat Azurku trošku blíž nebylo vůbec špatné, ale mrzela mě jedna věc - příběh, který by bylo lepší trošku rozepsat, autorka dost zkrátila. Nevím proč, ale celkově mi na téhle knížce vadilo, že to všechno bylo tak krátké a urychlené a že příběh lásky byl takový "ošuntělý". Ale přesto všechno byla tahle tečka moc krásná. :)

Dandulka
14.03.2015 5 z 5

Hodně krátké, ale hezké.Přečteno v podstatě za chvíli. Než jsem se začetla, byl konec. Škoda, snad příště.

Klaris 99
27.02.2015 3 z 5

Nebylo to zlé, ale celou knihu čekala na nějaké ohlédnutí domů, chtěla jsem se dozvědět co se stalo s jinými postavami, které jsem si oblíbila, ale bohužel. Tak aspoň Azurka, lepší než nic.

rava
14.02.2015 4 z 5

Příběh byl krásný, ale trochu mě sklamalo, že byl tak krátký.

mišule5
10.02.2015 5 z 5

Moc pěkné počteníčko, ale škoda, že to bylo tak krátké. Přečtena během pár hodin :-)

Barča 008
10.02.2015 4 z 5

Musím říct, že jsem za tenhle příběh byla moc ráda: V Drakii na mě Azurka působila jako osmiletá, tady už se konečně nějak projevila. :)

maca5449
11.01.2015 3 z 5

Parádní romanťárna - oddechovka, která zabere přibližně hodinku čtení. Přesně to splnilo má očekávání. Konec byl docela dost uspěchaný a ořezaný, skoro jako by si autorka nechala místo na další knihu. Snad jen ta anotace vyznívá víc sofistikovaně než samotná knížka.