Bez dechu přehled
Sophie Jordan
Azurka opustila na několik týdnů svůj kmen a vyrazila s rodiči na dovolenou, na které si má vyzkoušet, jestli dokáže zapadnout mezi lidi. Příští rok se má totiž vydat na cesty – nejdřív chce vidět oceán a teprve potom hodlá zaujmout svou dospělou roli mezi drakii. Jenže se nachomýtne k nehodě, při které málem utone jedna lidská dívka, a potká Tatea, nejúžasnějšího lidského kluka, jakého kdy viděla. A všechno je najednou úplně jinak…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bez dechu. Přihlašte se a napište ho.
Doplňková kniha k trilogii Drakie... nej kamarádka hlavní postavy a její malý příběh, taková večerní romantická jednohubka na léto :)
Krátká romanická novela o nejlepší kamarádce Jacindi drakii Azurce. Dost podobné jako první díl, láska mezi drakií a člověkem.
Knižní novinky (9. - 16. 7.)
09.07.2014
Kniha Bez dechu v seznamech
Když jsem dočetla 3. díl série, byla jsem ráda, že se můžu ještě jednou prostřednictvím této novely vrátit do světa drakií.
Zpočátku mě Azurčin příběh bavil a spokojeně jsem otáčela jednu stránku za druhou, avšak čím déle jsem četla, tím víc klišé na mě vyskakovalo. Děj byl předvídatelný a skoro vůbec ničím nepřekvapil, což mě mrzelo, poněvadž předcházející tři díly byly hodně zajímavé a napínavé.
Jelikož se ale jedná o 120stránkovou oddechovku, je jasné, že s nějakými velkými zvraty či zápletkami není možné počítat. Takže v rámci těchto možností knížka splnila svůj účel a s přimhouřenýma očima jí dávám 4 hvězdy.