Dravec

Dravec
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/554640/bmid_dravec.jpg 4 29 29

Skutečných Go-Getterů je v tomto světě málo. Většina lidí se vzdává po jednom či několika prvních neúspěších. Go-Getteři jsou jiní. Jdou houževnatě za svým cílem a vytrvají, dokud neuspějí. Není pro ně důležitá odměna, ale úkol samotný. Bill Peck z tohoto příběhu je takovým Go-Getterem. Přes svůj handicap splní svěřený úkol prostě jen proto, že slíbil jeho splnění. Jeho heslem je: Provedu. Tento klasický motivační příběh vyšel na našem trhu v devadesátých letech a našel si cestu k srdcím mnoha lidí. Od té doby je beznadějně vyprodán a ačkoli lze knížku najít v některých internetových knihkupectvích, vždy je uvedeno, že již není a nelze ji objednat. Proto jsme se v RAMAGO.NET rozhodli, že dáme této knize novou šanci. Opět jsme oslovili prostřednictvím společnosti EKO Překlady pana Petra Kurfürsta, který tak skvěle přeložil knihu Jamese Allena Jak člověk myslí (vydali jsme v únoru 2011). Zda se mu podařil i tento překlad, posuďte sami. Dle našeho názoru ano. Snad nové vydání přispeje rozšíření řad Go-Getterů, které tento svět tolik potřebuje.... celý text

Literatura světová Povídky Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Ramago.net

The Go-Getter, 2009

DrCocktail
06.01.2025 5 z 5

Kniha dokazuje to, že všeho lze dosáhnout, když člověku nechybí odvaha.

Život-je-Růst
19.07.2024 5 z 5

Jak přistupovat k práci, k úkolům či životu obecně, pokud se chcete někam posunout a něco dokázat.

Davidoff21
09.03.2023 5 z 5

Je to jasné. Je dobré tuto knihu číst vícekrát za život a nasměrovat se. Super

Tebby
01.02.2021 2 z 5

Nebýt to tak krátké, tak nedočtu. Myšlenka knihy je jasná, bohužel pro mě velice nešťastně předaná. 2*

Karnager
10.12.2017 4 z 5

Super kniha :) ukazuje jak by měl člověk přistupovat ke každé práci, navíc je hodně útlá a krátká takže se čte velmi snadno a rychle..
zřejmě se k ní nebudu moc často vracet takže jen 4 hvězdy..

Petr007
15.11.2017

"Buď máš výsledky nebo výmluvy, nic mezi tím." Arnold Schwarzenegger

andilekjoja
19.07.2013 5 z 5

Myslela jsem si jak jsem usilovná a šikovná.Protože do všeho jdu na 100%.Po prečtení jsem pochopila jak jsem v podstatě líná.Protože když jdete do nečeho na 100% nic vás nemůže zastavit.A mně zastavuje tolik věcí!No jsem prostě cholerik a ten vždy dělá vše dobře ;-) Znáte to nebo ne?No vždy je na čem se zlepšovat,že jo?

ivorey
19.01.2013 4 z 5

Velmi útlá knížka, téměř brožurka, přečteno během chvilky. Přitom její příběh vydá za leckterou tlustou bichli.

rekkky
19.03.2012 5 z 5

Perfektní ukázka loajality a úcty vůči nadřízenému. Knížka s jednoduchým, ale výstižným posláním.

Peter B. Kyne
americká, 1880 - 1957