Boháč z Park Avenue
Penelope Ward , Vi Keeland
Drzý bastard série
< 5. díl
Začalo to jako obyčejný den. Pak přišla drobná autonehoda. Chlap, s kterým jsem se srazila, řídil drahý vůz a byl naprosto okouzlující. Bohužel to byl také naprostý pitomec. Pohádali jsme se, kdo za to může, a jak už to tak chodí, počastovali jsme se spoustou jmen. Nakonec přijela policie a my jsme se vydali každý svou cestou. Zbytek vyřídí pojišťovny. Spěchala jsem na pracovní pohovor — na toto místo jsem se těšila. Mé nadšení se změnilo ve zklamání v okamžiku, kdy se objevil člověk, který se mnou měl pohovor provádět. Byl to chlap od té nehody. A kruci! Jasně, takže to místo nedostanu. Jenže já jsem ho opravdu chtěla. Nechtěla, potřebovala. Potřebovala jsem cokoliv, co mě vytáhne z mého současného zaměstnání a zpět k práci s dětmi. A tak, přestože byl Hollis LaCroix stejně nepříjemný, jako byl pekelně hezký, šla jsem za ním a prosila, aby mi dal šanci. K mému překvapení mě pověřil péčí o svou problémovou neteř. Tak aspoň nebudu muset řešit jeho přitažlivost. Nehodlala jsem ohrozit svou práci ani silné pouto, které se mezi Hailey a mnou vytvořilo. Ale odolávat magnetismu mezi námi dvěma nebylo vůbec jednoduché. (A k tomu ta naše malá hra se spodním prádlem — neptejte se.) Začali jsme spolu nevinně flirtovat — až se to nakonec stalo. Takže zkrátka příběh, kdy jsme se do sebe zamilovali a žili šťastně až do smrti? Jenže život vás vede hodně křivolakými cestičkami. Tu naši jsem rozhodně nečekala.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2020 , BaronetOriginální název:
Park Avenue Player, 2019
![JanuldaN JanuldaN](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/121417/m_januldan-5i6.jpg?v=1605178336)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Čtivé, milé, pohodové... Dávám tři hvězdy - neurazí / nenadchne. Prostě klasická, oblíbená romantická oddechovka.
![pollyn pollyn](https://www.databazeknih.cz/img/users/88_/88272/m_88272-jJi.jpg?v=1459855066)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Proč to má tak blbý název a lacinou obálku? Je to škoda!
První půlka je taková sluníčková "aaaach" a druhá půlka? Ty brďo, to jsem nečekala. Moc dobrý.
![Kudík Kudík](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/277124/m_kudik-Erv.jpg?v=1563354680)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
(SPOILER) Paráda. Bavilo mě vše okolo "Hueye" alias papouška druhu Kakadu černý. Návrat z vet. kliniky a jeho nové umění mě dostalo. :) Ona celá ta veterina byla zábava, hlavně popis Pixyho. Jinak autorky "nepřekvapily", opět zajímavý příběh, který mi trošku něčím připomínal "Šefa" od V.K. Hlavní zápletku ohledně identity jejich společné známé jsem tušila od zhruba třetiny a nebyla jsem zklamaná, že mé podezření vyšlo. Ústřední trojice Elodie, Hollis a Hailey se mi moc líbila. Hlavně jak to dopadlo s Hailey (epilog).
![georginaa georginaa](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/19133/georginaa-FTk.png?v=1657799882)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Chvíli jsem se tak nasmála a ke konci tak poplakala, vůbec jsem nečekala takový zvraty, ale to tyhle holky umí. Překvapit, pobavit i plakat. Nejvíc jsem se nasmála, když si Hollis přišel do ordinace pro papouška a potkal tam pána s kozou...."Promiňte, tenhle pták opakoval celý život jedinou větu a teď mečí jako kozel.....řekněte jak s tím mám žít??? Sem přijde jako pták a vrací se mi jako kozel.... :-) fakt úžasně pobavená.
![narciska narciska](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Autorky čtu ráda, ale tahle kniha byla pro mě celkem zklamání, musela jsem se hodně nutit k dočtení.
![AliceTief AliceTief](https://www.databazeknih.cz/img/users/25_/250246/m_alicetief-kRN.jpg?v=1540843469)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tak tahle kniha se jim opravdu povedla, byl to příběh, který jsem opravdu nečekala a hodně mě dojal. Děkuji za epilog!!!
![hana1039 hana1039](https://www.databazeknih.cz/img/users/30_/302961/m_hana1039.jpg?v=1729408027)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Nic moc neznámého, co už od těchto autorek vyšlo, říct nemůžu,jen bych se stále opakovala... Nebylo to až tak,, žhavé,, jak jsme si zvykli od tohoto dua, ale každopádně kniha stojí za přečtení..a konec? ten je opravdu překvapivý :-)
![petusska01 petusska01](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Musím povedať že máločo ma prekvapí v tychto romantických knihách ale teda ta zápletka mi dala zabrať. Elodie bola skvelá, veľká syposka, silná žena, samostatná, vtipná, sarkasticka... To sa mi vždy ľahko číta. Na druhej strane Hollis aj keď sa javil ako frajer, mal samé sexi rečicky tak taky zbabelec a sebec až hrom, hlavne keď išlo do tuhého, nebyť tej Addison tak neviem ci si uvidí na koniec nosa. Ale aj tak odporúčam, naozaj je to pútavá kniha, napätie romantika sex vtip to všetko má.
![petulkapeta petulkapeta](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/128911/m_petulkapeta-vfJ.jpg?v=1595517091)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Kniha super jako vždy z pera těchto autorek...konec nečekaný a tim nemyslim ten uplny...ale co mě pobavila byla tam scénka s knihy Drzý bastard ( všimli jste si??)
![Mikuše-Ivet Mikuše-Ivet](https://www.databazeknih.cz/img/users/33_/335597/m_mikuse-ivet-0ge.jpg?v=1631385818)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Na knihu jsem se hodně těšila možná jsem měla až moc vysoká očekávání. Děj mě že začátku docela nudil. Nic moc se tam nedělo až na místy slovní přestřelky to bylo na mě táhlé. Od půlky se to trochu zlepšilo a nemusela jsem se do knihy pobízet. Za mě autorky napsali určitě lepší díla.
![Anna195 Anna195](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tak tento príbeh sa veľmi podaril. Čítalo sa to v podstate samo a kniha sa proste nedala odložiť. Hlavné postavy Elodie a Hollis mi sadli, ale aj Hailey. Hailey bola skvelá a jej poznámky... Autorky spracovali veľmi krásny príbeh. Elodie a Hollis boli pre mňa zaujímavé postavy, a s každou ďalšou kapitolou som sa chcela dozvedieť o nich viac. Obaja boli úžasní...ich dialógy, podpichovanie a nakoniec ich nevinná hra, ktorá vlastne až tak nevinná nebola. V príbehu sa objavia aj postavy z jedného z ich predošlých diel, čo mňa veľmi potešilo. Zvrat v príbehu som odhalila omnoho skôr, ako nám ho autorky prezradili. Ale v duchu som si hovorila... možno sa mýlim...no ukázalo sa, že som mala správny odhad. Ale vôbec mi to neprekážalo, pretože som skôr chcela vedieť, ako sa s danou informáciou jednotlivé postavy popasujú, a tiež, ako celý príbeh dopadne. Tento príbeh ma fakt chytil za srdce a vyvolal vo mne mnohé emócie... smútok, hnev, lásku ... A veľmi sa mi páčil daný zvrat v príbehu, pretože donúti čitateľa sa viac zamyslieť nad určitou situáciou z iného pohľadu. Opäť skvelý epilóg.
![Alieen Alieen](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Knížka byla pěkná, ale musím říct, že mi přijde, že autorky nějak ztrácejí formu. Tyto nové příběhy mi už nepřijdou tak dobré jako ty, se kterými začínaly. U této knížky mi také nesedí název, hlavní hrdina tak, jak byl vylíčen, pro mě nebyl zkrátka a dobře "boháč." Musím také říct, že první polovina knihy byla rozhodně zajímavější a čtivější, než polovina druhá, která mě právě malinko zklamala. Ale abych byla spravedlivá... ano, knihu doporučuji, je to fajn oddechové čtení a této koupě rozhodně nelituji.
![veronika9761 veronika9761](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Tak trochu jiná knížka téhle dvou autorek. Není to tradiční lechtiva rychlokvaska, ale autorky se sem snažily napasovat i morální přesah. Za mě to moc nefungovalo.
![jeny-v jeny-v](https://www.databazeknih.cz/img/users/25_/257188/m_jeny-v-jlj.jpg?v=1580317757)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Elodie, nejprve "volavka" a pak adeptka na chůvu jedenáctileté Hailey. Boháč z Park Avenue - to je krásný Hollis La Croix, manažer investičního fondu, který potřebuje hlídání pro svoji neteř. Setkání těchto dvou začne nejprve autonehodou a následně přijímacím pohovorem. Tak začíná příběh mladých lidí, kteří se oprošťují od minulosti a snaží se najít naději ve společné budoucnosti. Z celého příběhu si asi budu pamatovat smutný příběh Bree a hlášku "papoucha" Hueyho: Anna je doma. Erotické komerční dílo, já mám však jiné literární favority těchto dvou spisovatelek.
Penelope a Vi, to je zarukou, ze kniha bude bavit. Bavila, bavila som sa a pacila sa mi postava Hailey.