Boháč z Park Avenue přehled
Penelope Ward , Vi Keeland
Drzý bastard série
< 5. díl
Začalo to jako obyčejný den. Pak přišla drobná autonehoda. Chlap, s kterým jsem se srazila, řídil drahý vůz a byl naprosto okouzlující. Bohužel to byl také naprostý pitomec. Pohádali jsme se, kdo za to může, a jak už to tak chodí, počastovali jsme se spoustou jmen. Nakonec přijela policie a my jsme se vydali každý svou cestou. Zbytek vyřídí pojišťovny. Spěchala jsem na pracovní pohovor — na toto místo jsem se těšila. Mé nadšení se změnilo ve zklamání v okamžiku, kdy se objevil člověk, který se mnou měl pohovor provádět. Byl to chlap od té nehody. A kruci! Jasně, takže to místo nedostanu. Jenže já jsem ho opravdu chtěla. Nechtěla, potřebovala. Potřebovala jsem cokoliv, co mě vytáhne z mého současného zaměstnání a zpět k práci s dětmi. A tak, přestože byl Hollis LaCroix stejně nepříjemný, jako byl pekelně hezký, šla jsem za ním a prosila, aby mi dal šanci. K mému překvapení mě pověřil péčí o svou problémovou neteř. Tak aspoň nebudu muset řešit jeho přitažlivost. Nehodlala jsem ohrozit svou práci ani silné pouto, které se mezi Hailey a mnou vytvořilo. Ale odolávat magnetismu mezi námi dvěma nebylo vůbec jednoduché. (A k tomu ta naše malá hra se spodním prádlem — neptejte se.) Začali jsme spolu nevinně flirtovat — až se to nakonec stalo. Takže zkrátka příběh, kdy jsme se do sebe zamilovali a žili šťastně až do smrti? Jenže život vás vede hodně křivolakými cestičkami. Tu naši jsem rozhodně nečekala.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2020 , BaronetOriginální název:
Park Avenue Player, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Boháč z Park Avenue. Přihlašte se a napište ho.
Tak jak byla celá tato série vtipná, nenáročná, tak tento díl mi tedy dal zabrat.
Co vše Hollis zažil a musel zvládnout, to je na jednoho člověka docela dost.
Tentokrát byl v permanenci kapesník, už dlouho jsem u romantického příběhu neutírala tolik slz.
Jeho lásku k Anně a lásky Anny k němu. Anna byla neskutečně silná, donutit ho takto odejít. Krásná manipulace Bree, aby se setkal Hollis s Elodie.
Tento příběh je neskutečně emotivní. Četla jsem ho s velkou pokorou k životu.
Prakticky bych sem mohla obšlehnout, co jsem napsala k Panu pracháčovi, protože i zde platí, že to bylo to vtipné (tak zhruba do třetiny), dojemné (průběžně), nereálné (většinu času), s prvkem jak z telenovely a četlo se to víceméně samo.
Pokud bych měla hodnotit sérii jako celek tak:
a) čekala jsem větší propojení, než že se každým dílem v nějakém momentě projde Chance s kozlem,
b) můj osobní žebříček: Kravaťák, Bastard, Pilot, Pracháč/Boháč jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet.
10 nejprodávanějších eknih (prosinec)
30.01.2021
10 nejprodávanějších eknih (listopad)
23.12.2020
Knižní novinky (47. týden)
15.11.2020
Kniha Boháč z Park Avenue v seznamech
v Přečtených | 1 171x |
Čte se to samo. První dvě třetiny super, pak už se to hrozně vleklo a přestávalo mě to bavit.