Drzý bastard
Vi Keeland , Penelope Ward
Drzý bastard série
1. díl >
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ JSEM NEMĚLA V ÚMYSLU PROPADNOUT TOMU DRZÉMU BASTARDOVI. Byl to někdo, kdo patřil do mých nejdivočejších fantazií, a ne na odpočívadlo kdesi uprostřed Nebrasky. Když se mi porouchalo auto, uzavřeli jsme společnou dohodu. Cestovali jsme spolu, přespávali v hotelech, odolávali sexuálnímu napětí a podnikali neplánované zajížďky. Strašně jsem ho chtěla, Chance se však držel zpátky. Cítila jsem, že i on po mně touží, ale něco ho brzdilo. Všechno dobré jednou končí, že? Až na to, že takový konec jsem v žádném případě nečekala.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2020 , BaronetOriginální název:
Cocky Bastard, 2015
Další pěkná oddechovka. I když tady musím říct, že všechny co jsem zatím četla od těchto autorek byly o kousek lepší. Nebylo to vůbec špatné, jen možná bych měla přejít zase na chvilku na jiný žánr :)
Přečteno během jednoho dne. Hrozně jsem si oblíbila autorky a tahle kniha byla skvělá. Zase po nějaké době jsem se u čtení smála nahlas. Příběh zajímavý a moc se mi líbil obrázek u každé kapitoly. Domácí mazlíček byl super a změna vyprávění od Chanceho mi přišla fajn. Akorát se mi moc nelíbí obálka.
Asi jsem měla přílišná očekávání, přeci jen autorky už znám, ale tady mi nesedlo vlastně skoro nic.. Jediný vtipný moment "oprav skříň" ;-) Sorry, za mě tentokrát ne.
Na Drzého bastarda som narazila v iných knihách a tak ma to navnadilo, že som musela po nej konečne siahnuť. Prečítala som ju na jeden záťah a to doslova za niekoľko hodín. U ich kníh sa vždy snažím odhadnúť hlavnú zápletku a zase som sa netrafila a len mi spadla sánka ako to vymysleli. Chance som si zamilovala hneď zato Aubrey mi trvalo dlhšie si obľúbiť. Hlavne v druhej časti som ju trochu odcudzovala. Možno preto, že to bolo podané z Chancovho pohľadu a nie z jej, ale už som ani nedúfala v šťastný koniec. To nie je spoiler! Oceňujem originalitu zápletky, opäť mi spadla sánka.
Ze začátku sem si říkala že to nebude ono, ale po par strankach me to chytlo a knihu jsem nemohla odlozit. Ještě nikdy se nesmala u knihy nahlas, ale u části s malou kozičkou to nešlo jinak. Chance je dokonalost sama a nejvíc se mi líbil jeho humor. Moc doporučuji
Budete-li pozorně číst i další knížky této autorské dvojice, může se vám stát, že na chlapa s kozou narazíte i jinde...
Zamilovala jsem se do Vi a Penelope.
Svým způsobem jsem ráda, že jsem je objevila až teď a mám před sebou ještě téměř vše, co napsaly.
A tuším, že někdy to bude i slabší. Ale Drzý bastard to rozhodně není. Moc jsem se u čtení bavila.
Chance je chlap snů. Autorky ví, na jakou strunu zabrnkat.
A 'AU-BREE' byla taky docela v poho... Docela. Jako jo, vyšilovala dost, ale asi se to dalo pochopit. Taky bych nedala žádnému bastardovi nic zadarmo. Nemohla hned vědět, co ví čtenářky. A doplním - v reálném čase příběhu se Chance doprošoval asi jen dva týdny. Možná to byly tři. Ale víc ne. A to není rozhodně moc.
Zkrátka sexy-romantické a k tomu vtipné čtení, které vám zpříjemní volný den.
Drzý bastarde ty sexy australané fakt jsem se bavila.
Potkali se... cestovali spolu...zamilovali se.
Moc času na to neměli ale i přesto to bylo hravé milé a pekelně sexy.
Vždycky se snažím odhadnout zápletku ke konci knížky ,ale tady ta mě rozsekala... To jsem fakt nečekala.
No a bonus Kozička jako domácí mazlíček???:-D:-D:-D:-D
Také musím dát o jednu hvězdu méně kvůli Aubrey. Určitě je fajn, bavila mi, ale opravdu na můj vkus jí to trvalo moc dlouho, než mu zase skočila do postele :-) Bylo mi Chancea opravdu líto a na jeho místě bych se na to už dávno vybodla. Ale víme, jak tyto knihy fungují, jaký mají scénář a i tak mě kniha moc bavila. Chance úžasný sexy bastard a Pixy - Skopový naprosto bezkonkurenční, skvělá dvojka. Doporučuji jako skvělé oddechové čtení :-)
Tak tím stanováním mě docela dostaly. V tomto příběhu bylo odprošování docela dlouhé a Bastard byl tak akorát bastardem. Není to úplný top, ale rozhodně od Vi jedna z těch lepších knížek. :)
Meh. Jednu hvězdu musím dát dolů za Aubrey a to jak strááášně dlouho jí všechno trvalo a jak si nakonec s Chancem pohrávala. Knížka si nicméně drží standard, bylo to vtipné, vzrušující i romantické.
Hm,hm,hm,tak tohle bylo celkem dost povedený.Jedine,co tedy musím vytknout bylo to,že ji to strašně dlouho trvalo,jinak to mělo vše,co tyhle knihy mají mít..
Jo! Za mě 5*
Užila jsem si skvělý příběh s pěkným tempem a od hlasitého smíchu jsem se dostala i ke slzičkám . Většinu knížky, jsem se culila jako měsíček na hnoji a v podstatě jsem knížku neodložila a přečetla na jeden zátah, abych věděla jak to dopadne. Jsem ráda, že jí mám v knihovně, jelikož se k ní určitě moc ráda vrátím a všem co mají rádi tento žánr, jí upřímně doporučuji.
Tato kniha mě bavila, ze začátku sem si říkala že to nebude ono. Po par stránkách sem se začala a snad ještě nikdy se nespala u knihy nahlas, ale u části s malou kozičkou to nešlo jinak. Chance je dokonalost sama a nejvíc se mi líbil jeho humor. Moc doporučuji
Pro mě byl příběh slabší, ale protože mám spisovatelku ráda. I tak jsem se bavila, humoru a těžké chvíle nebylo opoměno.
Krásná sladká jednohubka , u které jsem se neskutečně bavila .
První část byla parádní jízda, druhá část nabrala trasu horské dráhy ...
Největší hvězda knížky je kozička ...
Druhá kniha od těchto autorek. Když jsem musela v půlce přestat číst, s tím že budu pokračovat o pár hodin později, byla jsem na trní jak to bude pokračovat. Kniha se četla úplně sama a opravdu hodně jsem se nasmála. Ted už vím že se těším na další příběhy...
Kniha mi sedla, nepřišla mi tolik ,,přeslazená" oproti ostatním co jsem od těchto autorek zatím četla. Nechyběl humor a láska, která překonává osudové překážky.