Drzý bastard
Vi Keeland , Penelope Ward
Drzý bastard série
1. díl >
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ JSEM NEMĚLA V ÚMYSLU PROPADNOUT TOMU DRZÉMU BASTARDOVI. Byl to někdo, kdo patřil do mých nejdivočejších fantazií, a ne na odpočívadlo kdesi uprostřed Nebrasky. Když se mi porouchalo auto, uzavřeli jsme společnou dohodu. Cestovali jsme spolu, přespávali v hotelech, odolávali sexuálnímu napětí a podnikali neplánované zajížďky. Strašně jsem ho chtěla, Chance se však držel zpátky. Cítila jsem, že i on po mně touží, ale něco ho brzdilo. Všechno dobré jednou končí, že? Až na to, že takový konec jsem v žádném případě nečekala.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno:Originální název:
Cocky Bastard, 2015
![Ivuska.09 Ivuska.09](https://www.databazeknih.cz/img/users/40_/40725/40725.jpg?v=1381127964)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Všichni už asi víme, co od těchto dvou autorek očekávat. Líbí se mi jejich styl psaní: příběhy jsou poutavé, jednoduché, plné jiskření. Nicméně k ději mám u tohoto vyprávění pár výhrad: děj byl pro mě těžko uvěřitelný, takže já bych raději něco reálnějšího. Nicméně svůj účel kniha splnila.
![AliceTief AliceTief](https://www.databazeknih.cz/img/users/25_/250246/m_alicetief-kRN.jpg?v=1540843469)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Naprostá bomba, moc se mi to líbilo, krásný příběh a hlavně postava Skopový byla naprosto super a dodalo to příběhu na originálnosti. Chvíli mě Aubrey fakt vytáčela a říkala jsem si že za to nestojí, ale vše se v dobré obrátilo =)
![hana1039 hana1039](https://www.databazeknih.cz/img/users/30_/302961/m_hana1039.jpg?v=1729408027)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Skvělý příběh, jako vždy od tohohle dua, ale tentokrát dávám jen 4 *, nevím proč autorky nechaly Chance tak dlouho,, žebronit a ponižovat,, když už Aubrey vysvětlil příčinu, proč se na 2roky musel odmlčet.. Jistě, důvěru si člověk musí zasloužit, ale její váhavost, si myslím byla až zbytečně moc dlouhá, když viděla, co všechno Chance pro ní byl schopen udělat... Jinak nápad s,, domácím mazlíčkem,, byl sice neobvyklý nápad, ale, jo, byl úsměvný....
![Květinka48 Květinka48](https://www.databazeknih.cz/img/users/30_/303775/m_kvetinka48.jpg?v=1731613650)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Ještě jsem od autorek nečetla knihu, která by mě zklamala. Tento příběh byl opět skvělý. První část, kterou vypráví Aubrey byla vtipná, dobrodružná a končí jejím zlomeným srdcem. Druhou část vypráví Chance, když se objeví po dvou letech a chce si získat její srdce zpět. Jeho jsem si ihned zamilovala, fandila jsem mu a Aubrey mě už ke konci štvala, ale získat si zpět důvěru je holt těžké. No láska zvítězila, šťastného konce se dočkali a to je důležité. Takže já doporučuji, je to další krásný příběh o druhé šanci, plný emocí.
![Petriii Petriii](https://www.databazeknih.cz/img/users/20_/200955/m_petriii-MIG.jpg?v=1592132648)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Za mě teda musím říct že bomba. Ta chemie mezi nima a Chance a bylo to vtipný a Chance :D fakt byl sladkej! Příběh se mi vážně líbil,bylo to krásně napsané,obě spisovatelky stále ví co dělají a dělají to správně. Určitě vřele doporučuji ;)
![lusitta05 lusitta05](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Neviem či je na svete tak trpezlivý chlap ako Chance. Aubrey mi išla strašne na nervy počas celej knihy. Zo strachu aby jej neublížil bola po celý čas totálna krava. Ako celok - žiadny zázrak. Koza bola ako oživenie fajn.
![Kukicka Kukicka](https://www.databazeknih.cz/img/users/22_/221040/m_kukicka-wkR.jpg?v=1540977150)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Chance byl neskutecny sympatak a podle popisu i pekny chlap. Aubrey uz mi tak sympaticka nebyla, spis naopak. Zacatek knihy byl takovy slabsi, pak se mi moc libil zvrat, proc Chance udelal co udelal a kde byl. Kniha mi ale prijde takova prumerna a nic ve me extra nezanechala
![Mabella Mabella](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Velmi vydarena jednohubka. Jedna z tych naozaj vybornych od tejto dvojice spisovateliek. Trosku eroticka, plna vzrusenia, vasne a lasky a tak trochu rozpravka. Ideal.
Kniha která se dá očekávat od těchto autorek. Sice byla slabší,ale i tak si u ní člověk odpočine. Aubrey mě neuvěřitelně štvala, Chance byl vtipálek s velkou výdrží. No řekněte, kterej chlap by vydržel tak dlouho uhánět ženskou:) No a na závěr, nejlepší na celém příběhu byla koza :)))