Drzý bastard
Vi Keeland , Penelope Ward
Drzý bastard série
1. díl >
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ JSEM NEMĚLA V ÚMYSLU PROPADNOUT TOMU DRZÉMU BASTARDOVI. Byl to někdo, kdo patřil do mých nejdivočejších fantazií, a ne na odpočívadlo kdesi uprostřed Nebrasky. Když se mi porouchalo auto, uzavřeli jsme společnou dohodu. Cestovali jsme spolu, přespávali v hotelech, odolávali sexuálnímu napětí a podnikali neplánované zajížďky. Strašně jsem ho chtěla, Chance se však držel zpátky. Cítila jsem, že i on po mně touží, ale něco ho brzdilo. Všechno dobré jednou končí, že? Až na to, že takový konec jsem v žádném případě nečekala.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno:Originální název:
Cocky Bastard, 2015
![peitho.1 peitho.1](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/109601/m_109601-Yn1.jpg?v=1459855097)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
První polovina knihy byla skvělá, neskutečně mě bavilo špičkování hlavních hrdinů, chemie mezi nimi a celý nápad s road tripem, zejména omdlévající kozička pobavila.
Škoda, že kniha v podobném duchu nepokračovala i dále, druhá polovina byla zbytečně zdlouhavá a o ničem, proto nakonec slabší 4*.
![pavlikova9332 pavlikova9332](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Ja ty knihy prostě miluji. Už jsem se dlouho tak dobře nenasmála. A koza ta tam byla úžasná
![aneta147 aneta147](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Skvělá knížka, po dlouhé době mě knížka skutečně bavila
+ Koza neměla chybu.????
Knížku vřele doporučuji.
A trochu jsem se zamilovala do Chance.;)
![ovecka535 ovecka535](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/270307/m_ovecka535-gHG.jpg?v=1596360389)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Mně se kniha líbila, pobavila jsem se u ní. Zvláště u pasáží s kozou- domácím mazlíčkem.
![NikolaSkop NikolaSkop](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/297565/m_nikolaskop-G1Q.png?v=1638634876)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Kniha se mi moc libila! Mam rada obe spisovatelky. Pribeh hezky plynul, je to takova ta klasicka oddechovka kterou prectete za par hodin. :)
![Dresia Dresia](https://www.databazeknih.cz/img/users/20_/206985/m_dresia-Mcq.jpg?v=1664803904)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Bylo mi ctí překládat tuhle krásnou knížku.
Koza je moje oblíbené zvíře, už dlouho po ní toužím. Teď jsem to tedy upgradovala na omdlévající kozu ;).
![georginaa georginaa](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/19133/georginaa-FTk.png?v=1657799882)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Drzý bastard byl ve skutečnosti moc milý chlapík. Kdo by nechtěl aspoň jednou za život prožít takové dobrodružství a užít si něco neskutečného??? Já jedy ano, akorát na to nemám takové koule :-), aspoň tedy hledám dobrodružství v knihách a to se mi díky těmto dámám splňuje. A největší potěšení mi udělal jejich domácí mazlíček, hlavně nedávat koze kukuřici, ha ha bylo to k popukání.
![musivila musivila](https://www.databazeknih.cz/img/users/21_/214473/m_musivila-RSX.jpg?v=1613584479)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Zas další bastard, který se mi dostal pod kůži ❤
Kniha se četla sama, nechyběl humor, romantika … přesně to, co člověk od tohoto žánru očekává. Jsem ráda, že jsem si nečetla předem žádné komentáře a nevěděla jsem vůbec, co mě v knize čeká. O to víc jsem si ji užila. Takže nic neprozradím … jen tedy … omdlévající koza neměla chybu :-))
![jinbr jinbr](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
No jo, ano, také si zkouším představit kozu jak omdlévá... Ačkoliv se jinak jedná o vcelku běžný rámec milostného příběhu, tedy zamilují se, pak přijde problém, pak ho vyřeší a jsou spolu až na věky, byl přeci jen uchopen jinak. Přiznám, že první polovina i přes tu sympatickou kozu mi přišla taková zvláště jako utahaná. Ale od druhé části už to dávalo smysl a dobře se to rozjelo. Jako celek tedy hodnotím kladně, přeci jen se povedlo vybočit z běžného schématu. Hezká, pohodová knížka, co pohladí a také pobaví.
![petulkapeta petulkapeta](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/128911/m_petulkapeta-vfJ.jpg?v=1595517091)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
jednim slovem úžasne...v prvni časti jsme se furt tak smala až se muj drahy muž na mě koukala jestli jsem se nezblaznila...druha uz byla trošku važnějsi...aspon ze začatku,pak zase super a Pixie no nemam slov to mě autorky dostaly nejvic :D
![jani.ruzicko jani.ruzicko](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/190822/m_190822-QlY.jpg?v=1520318311)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tak naprosto sympatické a skvělé hlavní aktéry jsem už dlouho nezažila.
Strašně jsem se bavila. Skvělé rozhovory, hašteření, pochopení a láska...jsem nadšená ❤
Autorky opět nezklamaly. Je vidět, že jsou úžasné jak sólově, tak že jim to ladí i v tandemu =)
Rozhodně doporučuji =)
![Ketfl Ketfl](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/279837/m_ketfl-b5M.jpg?v=1694287476)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tohle byla podle mě jedna z nejlepších knih od Vi a Penelope, a to především kvůli omdlévající koze, která podle mě byla totální hvězdou příběhu. Takhle jsem se u knihy dlouho nezasmála :-D Co se týče příběhu, líbilo se mi rozdělení do dvou částí, kde každou část vyprávěl jeden z hlavních hrdinů. První část děje končí opuštěním a zlomeným srdcem. Bylo to tak dojemné, že jsem z toho byla sama úplně smutná. Druhá část z pohledu Chance se už chvílemi táhla. Někdy jsem měla chuť už Aubrey zatřást. Která ženská by proboha odmítla takovýho chlapa? Naštěstí vše dobře dopadlo a hlavně o zábavný chvíle se opět postarala Esmeralda Sněhová vločka alias Skopový alias Pixy, takže nakonec jsem opravdu spokojená s celým příběhem. Prostě taková hezká pohádka pro dospělé. Za mě povedené.
![Anna195 Anna195](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Tak toto bola zaujímavá jazda. Príbeh je rozdelený do dvoch častí. Prvú časť príbehu rozpráva Aubrey a druhú časť (o 2 roky neskôr) Chance. Prvá časť príbeh je plná rôznych zážitkov, pri ktorých sa Aubrey a Chance viac spoznávajú. Ich prvé stretnutie bolo úžasné. Medzi oboma bola cítiť príťažlivosť, ale Chance nechcel podľahnúť, pretože ho niečo držalo. Chance urobí to, čo vlastne nikdy nechcel, zlomý Aubrey srdce. A v tomto momente mi bolo Aubrey veľmi ľúto, pretože si zaslúžila lásku a šťastie. O 2 roky neskôr chce Chance druhú šancu a vysvetliť Aubrey, prečo sa tak zachoval. Tento dôvod sa teda nečakala. Veľmi sa mi páčilo ako sa snažil Chance a urobil by pre Aubrey všetko na svete. Chance si ma získal svojim vystupovaním a humorom. Priala som mu krásny koniec. No Aubrey ma na konci troška hnevala, že sa tak dlho nevedela rozhodnúť, ale odpustiť a dať druhú šancu je niekedy ťažké. Miláčik Pixy bola úžasná a dodala celému príbehu originalitu. Krásne napísaný epilóg.Príbeh o druhej šanci, pre ktorú treba bojovať.
![JanaSustr JanaSustr](https://www.databazeknih.cz/img/users/28_/285204/m_janasustr-sH8.jpg?v=1594766812)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Všechno bylo prostě fajn. Moc hezká knizka. Po dočtení mam takový hezký hřejivý pocit. Spokojenost.
![Klaaarka Klaaarka](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
V ramci zanru proste skvelé. Vtipne,ctive i kdyz predvidatelne. A jsem za to rada. Myslim,ze pohadky proste nekdy chybi i dospelym. A tohle jsou ctive pohadky s happy endy. V tomhle pripade i s princeznou ???? doporucuji. Nebudete zklamane.
![ivetapl ivetapl](https://www.databazeknih.cz/img/users/31_/314919/m_ivetapl-Ira.jpg?v=1617451949)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Miluji knížky od Penelope a Vi. Úžasný příběh. Chválím za vtipného domácího mazlíčka. Schvela oddechovka.
Tenhle typ knížek mám ráda - spojení romantiky, humoru i erotiky. Během road tripu jsem se skvěle bavila. A oceňuji nápad s domácím mazlíčkem, který byl třešničkou na dortu. Vzájemné hašteření Aubrey a Chance jsem si moc užívala.
Ve druhé půlce mě Aubrey trošku štvala, i když dojisté míry jsem její chování chápala.
Každopádně knížku doporučuji.