Pilot playboy
Vi Keeland , Penelope Ward
Drzý bastard série
Kdybyste si měli vybrat peníze, nebo lásku, co byste zvolili? Možná jste si právě odpověděli a říkáte si, že je to snadné rozhodnutí. Ale pro mě není… Zmínila jsem se, že jde o spoustu peněz? Potřebovala jsem vypadnout z domova, abych si to pořádně promyslela. Takže jsem vyrazila na letiště a v baru jsem v katalogu hledala, kam poletím. Bylo mi to fuk. Vedle mě se usadil fakt sexy kluk a dal se se mnou do řeči. Hezky se s ním povídalo, jenže neměl moc času a za chvíli zmizel. Myslela jsem, že už ho nikdy neuvidím… Osud se mnou měl ale jiné plány. Když jsem nasedla do letadla do Ria de Janeiro, ohlásil se z kokpitu jako kapitán! A ještě větší překvapení mě čekalo po přistání. Carter byl nebezpečně přitažlivý a táhlo mě to k němu jako k magnetu. Strávila jsem s ním pár dní, vzal mě na výlet kolem světa. Byl milý, laskavý a zábavný… ale provázela ho pověst pilota-playboye, před nímž žádná letuška nebyla v bezpečí. Nevěděla jsem čemu věřit. Byl pro mě jako droga, stávala jsem se na něm závislá… nemohla jsem se ho jen tak vzdát. Těch pár dní s ním byla vzrušující jízda. Jenže všechno musí jednou skončit…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , BaronetOriginální název:
Playboy Pilot, 2016
20% fantazie, 20 % snů, 10% napěti, 20% lásky, 20% vtipu, 10% erotiky. A když se to správně promíchá a zatřepá, je z toho přesně příběh, co si musíte přečíst, protože Vás strhne, i když není nic objevného, prostě ho v životě potřebujte.
Tak přesně to je tato kniha. Není nic extra a přesto neskutečně pobavila.
Ne vždy potřebuji číst něco vážného duchaplného. Někdy to chce ty sny, vášeň a průhledný příběh a samozřejmě Pixie na letišti :) .
Popravdě jiné díly mě víc vtáhly do sebe. U příběhu jsem nesouznila, ale autorky mám ráda a příběh jsem si nenechala ujít. Vtipné a dramatické části a nebýt osudu :)
Bohužel, tady se mi teda autorky vůbec netrefily do noty.. vůbec mě to nebavilo a trochu jsem i bojovala s tím, jestli to dočíst.. holt pokaždé není posvícení...
Když nic nečekáte, nakonec jste příjemně překvapení. A přesně to se mi, vzhledem k nízkému hodnocení, stalo s touhle knihou. Jako takhle: perla to rozhodně není, Bastard i Kravaťák mi sedli mnohem víc, ale i tak jsem si tuhle přeslazenost užila víc, než jsem čekala.
Vlnu mé lásky k sérii Drzý bastard zastavil Pilot playboy, ale už podle hodnocení na DK věřím že čtvrtý a pátý díl mě k lásce navrátí. Bohužel u třetího dílu se musím zastavit a konstatovat, že mě asi jako vícero lidem nesedl. Nesedl mě hlavně překlad do češtiny – s některými výrazy jsem opravdu bojovala. Ze začátku mě děj fakt chytil, čekala jsem se něco jako Úlet na dva týdny – protože i tohle byl takový úlet, celkově s cestováním do začalo být zajímavé a pak to tak nějak ztratilo své kouzlo.
Kendall na letišti potkává pilota Cartea a protože stojí před těžkým životním rozhodnutím, rozhodne se dát si menší pauzu a následuje ho do Ria de Janiera. Mezi sebou mají skvělou chemii, ale přesto všechno k žádnému sexu hned tak nedojde. Cartera provází klasické klišé „že spíš s každou letuškou“ (a taky že jo), ale i přesto se mu Kendall nedokáže ubránit.
Nějak jsem se do knížky prostě nemohla začíst, odkládala jsem ji a dělala radši jiné věci, a to u mě není moc časté. Dokonce jsem i uvažovala, že budu hodnotit hůře, ale na závěr sem se docela kousla a začalo mě to zase bavit, jenomže pak přišlo finální drámo a to mě zase naštvalo, ještě víc předvídatelné to být nemohlo.
Měla jsem to s Pilotem prostě jak na houpačce. Takže v závěru to za mě je průměrná 3ka.
Oddechovou knihu si přesně takto představují. Zvládla jsem přečíst za dvě odpoledne. Pokud člověk hledá knihu u které si odpočine a uteče od reality tak tady neuděláte chybu
Konečně přišel na řadu i tenhle playboy (proč pořád tihle týpci na obálkách? Spíš odradí než zaujmou..)..
Začátek mě bavil moc, mám prostě toulavý boty, létání mě baví a poznávat svět taky. Úplně nejvíc byla návštěva Ria ;-) Hned bych se tam vypravila..
Jenže pak to celé ztratilo šťávu a zdálo se mi to už nějak přeslazené, překombinované, nereálné.. Nemůžu říct, že by mě knížka zklamala, ale bohužel ani nijak nenadchla. Hodnotím půl na půl a časem si ráda od tohoto dua autorek zase něco přečtu ;-)
Toto je taková jednohubka, kterou zvládnete na jeden zátah. Je to vtipné, romantické, peprné,se zajímavou zapletkou. Čte se to hezky, tak jako ostatní knihy od této dvojice.
Kendall byla v komplikované životní situaci, má "zdědit" peníze, ale musí pro to splnit jednu podmínku. Jenže si nebyla úplně jistá jestli dokáže splnit. Samozřejmě osud tomu nechtěl jinak a v jednom z letištních barů potká Cartera. Ten je typický pilot. V každé zemi má nějakou dívku, nebo ženu. Ale i mezi letuškami je velmi oblíbený. Dokáže se kvůli Kendall změnit? A co Kendall, dá přednost lásce nebo penězům?
Oba jsem si moc zamilovala. To co spolu prožívali, bylo milé
Kdyby Carterovi pořád netrčela jistá část těla, kniha by se bez toho jistě obešla :-) Jinak knížka neurazí, ani nějak zvlášť nenadchne.
No nebylo to špatné,jen mi Kendall moc nesedla.Přišlo mi ,že až do konce nevěděla,co chce.Sice to zachránil Carter a taky ,že mám pro autorku slabost
Kniha mě nadchla. Romantika, jiskření, napětí i konec...Vše toto zažijete pokud vezmete do ruky tento počin oblíbených autorek. Obě postavy mi byly sympatické a jiskření mezi nimi by si přála každá hrdinka..
Mám moc ráda knihy od těchto autorek.
Ale musím uznat že jsem tuto knihu dlouho odkládala kvůli hodnocením, ale opak byl pravdou. Kniha se od samého začátku četla sama a ten děj mě úplně pohltil.
Příjemná romantická oddechovka s vcelku sympatickými hrdiny a několika hezkými momenty, ale žádné extra nadšení se nekonalo.
Krásná romantická knížka. Carter i Kandall mi sedli hned od začátku, i když jejich láska byla sakra rychlá, no ale proč ne. Líbilo se mi, že se zde autorka malou zmínkou vrátila k Aubrey a jejímu "domácímu mazlíčku", bylo to super. A aby nebyla láska tak jednoduchá, musela zde být nějaká zápletka, která jí alespoň trošku ublíží.
Bylo to hezky čtivé, romantickým dušičkám můžu doporučit.
Přišlo mi to trochu dětinské, po týdnu láska jako trám. Přesto knihu hodnotím jako takovou příjemnou romantickou klasiku.
Takový průměr od Penelope a Vi. Drzý bastard se mi líbil ale víc.
První polovina je rozhodně lepší, vzrušující cestování a zážitky z různých míst... Ve druhé půlce bylo pro autorky evidentně nutné vytvořit kolizi, konflikt mezi hrdiny... A jaksi už to nebylo tak poutavé.
V každém případě hlavní hrdina jako pilot - na jednu stranu klišé, na druhou vůbec (většinou jsou hrdinové podnikatelé, ředitelé, majitelé firem a podniků, že jo). Bylo to sexy.
Tak tohle bylo moje. Prostředí letectví a k tomu skvělá romantika a erotika. Za mě jedna z nejlepších knih od těchto autorek.
Také sladké ťuťu muťu.
Začátek i konec zajímavý, ale jináč jsem se příběhem musela překousat.......