Drzý návrh

Drzý návrh
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538645/bmid_drzy-navrh.jpg 4 81 81

Slabost pro sladké Dakotu tentokrát zradila. Když si v kavárně koupí poslední skořicovou rolku, ještě netuší, že muž za ní ji chtěl také. A chová se kvůli tomu dost podivně. Nejprve ji osočí, že je zlodějka, a pak se ji dokonce snaží podplatit! Nakonec to však není to nejhorší. Brzy se totiž ukáže, že podivín je její nový šéf – Lincoln Burns. Všechno nasvědčuje tomu, aby Dakota vzala co nejrychleji nohy na ramena. Lincoln jí však učiní nabídku, která se neodmítá, a jejich ostré hádky se postupně mění v bezostyšné flirtování. Kdo by to byl řekl, že skořicové pečivo může být až tak nebezpečné. Mělo by se prodávat jedině s varováním…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

One Bossy Proposal, 2022


více info...

Přidat komentář

astra3
22.09.2024 5 z 5

Moc hezké a vtipné.

ladyKristyn
24.08.2024 5 z 5

Zatím že je to první kniha autorky u nás, jsem nevěděla zda to bude přesně pro mě. Nakonec se mi to líbilo a pokud vyjde další kniha, určitě si jí přečtu.


MAU256
22.08.2024 3 z 5

"Tvrdil jsem, že jsi mě očarovala. Rozhodně jsem byl pod vlivem nějaký magie, když uvážím, že jsem kvůli omluvě najal toho zatracenýho ptáka."

Nemůžu říci, že by byla kniha nějaká špatná, to ne. Četlo se to celkem hezky, ale nějak jsem jim prostě nevěřila. Ale své čtenáře a čtenářky si určitě najde ;-).

MarMin
21.08.2024 3 z 5

Čítať sa to dalo, ale fakt som niektoré pasáže preskočila. A keď už nie regisku, tak som si kúpila škoricové osie hniezdo.

KatieKuli
10.08.2024 3 z 5

Kniha se, i přes svou délku, četla dobře. Dakota a Lincoln se setkají v kavárně nad poslední regiskou (nemám tušení, o jaké božské pečivo se jedná, ale je v knize zmíněno asi jen 100x), lépe řečeno, Dakota koupí poslední regisku a Lincoln se jí snaží odkoupit (velmi zvláštně a za každou cenu). Dakota neurvalému boháči neustoupí. Další setkání? Opět v kavárně. Tentokrát je první na řadě on. Velmi dospěle vykoupí všechny regisky v kavárně a spokojeně odejde. A třetí setkání? Chvíli po druhém. Dakota dorazí na pohovor textařky marketingového oddělení a Lincoln zrovna tuhle firmu vlastní...
Dialogy byly vtipné, i postavy měly kolem sebe vždy svůj příběh, pro jistotu i několik vážných témat k řešení, ale reakce postav se bohužel hodně krát vyrovnaly paraguayské telenovele. Už první setkání hlavních hrdinů a opravdu (opravdu) hodně přemrštěná reakce na nákup pečiva. Za ty zvláštní zvraty a zbytečné protahování dávám míň hvězdiček, rozhodně mi ale nebude vadit vyzkoušet i další díly ze série.

Bookish_Adria
30.07.2024 2 z 5

Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s @knihkupectvi_luxor za účelem recenze #spoluprace


Kniha Drzý návrh mi bohužel nesedl. Příběh byl zbytečně dlouhý a krapet nudnější pro mě. Anotace zněla hodně zajímavě. Mělo se jednat o to, že hlavní hrdina je voják. A právě na to jsem se těšila. Bohužel tento potenciál nebyl za mě využitý a zaměřovalo se to na něco úplně jiného. Je to takový slown burn což mi nevadilo. Ale od půlky se to opravdu vleklo.

Dakota je hlavní hrdinka, která si koupí poslední skořicovou rolku, na kterou si dělal zálusk Lincoln. Ten ji tam nejprve osočí, že je zlodějka (což jsem nechápala) pak se ji dokonce ještě snaží podplatit. No tohle chování se mi u něho nelíbilo. Jak už to klasicky bývá, tak Dakota zjistí, že zrovna tento podivín je její budoucí šéf.

Jak říkám. Hlavní postavy nikam nespěchají a jejich vztah se vývoji pomalu. Flirtování a dramata se tu také objeví. Pořád si ale stojím za tím, že nápad na příběh sice dobrý, ale nebyl využitý. Nesedl mi styl psaní ani samotné postavy.

2/5

adela2230
27.07.2024 3 z 5

Kniha se sice dobře čte, ale je zbytečně dlouhá. Na to že hlavní postava je voják, projevuje se to tam minimálně. V jednu chvíli se to začalo táhnout. A ač konec je standartní, dost se táhl až je to škoda.

alzbeta2843
25.06.2024 3 z 5

Kniha ma zaujala anotáciou a hlavne, že ide o bývaleho vojaka a potomka básnika E. A. Poa. Navyše má ísť o vtipnú romcom. Nom, on je síce vojak, ale v príbehu sa to len hovorí než, aby to nejako vypovedalo o jeho chovaní. Vtipná romcom to naozaj je a dovolím si povedať, že vsuvka s básnickou tématikou bola super. I to bolo veľmi vtipné do trištvrte knihy, ale potom sa to zvrtlo a mňa to už celkom otravovalo. Pripadalo mi to ako keby som čítala dve rôzne knihy, takže súhlasím, že kniha mohla byť o dosť kratšia a bola by to výborna oddychovka.

mysanda20
12.06.2024 2 z 5

Příběh by byl hezký kdyby nebyl tak hrozně natahovaný.
Bavila mě tak první třetina a pak jsem to odložila a asi knihu nedočtu

havrmoni
11.06.2024 3 z 5

Tak mě se to zpočátku moc líbilo. Mám ráda pomalé sbližování a škádlení. Pak mi bohužel přišlo, že to Dakota už s tím rýpáním přehání. Pak tedy nějaká ta překážka, drama nebo jak to pojmenovat a následuje sladký konec. Nic proti, je tam romantika a všechno to ostatní, ale nějak se to táhlo.

llllucka
11.06.2024 2 z 5

Přiznám se,moc mě to nebavilo Téma dobre,jen špatně zpracované.Zbytecne natahování a zamotavani se.

monika0181
08.06.2024 5 z 5

Tak tohle bylo rodeo.
Ta energie, vášeň, emoce, to jiskření, jejich špičkování, hašteření. Wau, já se tak bavila, tolik jsem se nasmála.
Příběh sám o sobě je totální klišé. Nic objevného, ale tak dobře psáno, že na knihu dlouho nezapomenu.
Pokud se chcete pobavit a oddechnout si, jdete do ní.

lusitta05
06.06.2024 4 z 5

Dosť rozvláčne, trošku menej strán by nezaškodilo. Ale inak fajn.

Autorovy knížky

Nicole Snow
americká
2024  79%Drzý návrh
Skrýt reklamy