Dům nad řekou
Žofie Adamová
Mladá redaktorka Kateřina si koupí vysněný dům nad řekou v malebném městečku Malešín. Místo poklidného zabydlování ji však čeká šok. Na břehu řeky je nalezeno tělo místního lékaře, s nímž se pár dní předtím seznámila na malešínském plese. Brzy je jasné, že nešlo o nešťastnou náhodu, ale o úkladnou vraždu. A záhy dojde k další – tentokrát přímo v jejím domě. Kateřina se postupně seznamuje s obyvateli městečka, netuší však, že kontakt s některými je mnohem nebezpečnější, než by kdy mohla předpokládat. Netrvá dlouho a i ona sama se stává terčem výhrůžek. Se svojí přítelkyní, realitní makléřkou Alenou, se snaží přijít záhadám na kloub a samy se tak dostávají do smrtelného nebezpečí.... celý text
Nečtu české detektivky, dala jsem této šanci z důvodu dobrého hodnocení tady, ale pro mne bohužel nezáživné. Nic mi to nedalo.
I když mladá autorka, tato útlá knížečka je je napsána svižným jazykem, nechybí ani špetka humoru a má, co má dobrá detktivka mít. Chválím.
Pěkná česká detektivka. Napínavá od začátku a nechápu poznámku deeli, že vrah byl jasný již od 20 stránky. Naopak rozuzlení bylo opravdu až na posledních stránkách. Doufám, že spisovatelka napíše další. Doporučuji
Detektivka se mi opravdu líbila, dobře se četla. Fakt je, že jsem detektivek přečetla již hodně a vrah byl v této detektivce bohužel celkem jasný hned po přečtení asi 20 stran (to mě trochu mrzelo), ale stejně jsem jí ráda dočetla. Autorce fandím a ráda si koupím další její detektivku (pokud vyjde).
Fajn detektívka. Škoda, že som o autorke ani na nete nenašla žiadne info a že zatiaľ nenapísala nič iné. Snáď sa ešte dočkáme...
Výborná česká detektivka je napínavá od začátku až do konce, rozuzlení se dozvíme až na konci. Příběh nás zavede do malého městečka , kde se stanou během krátké doby dvě vraždy, pro mě strašidelný příběh . Po přečtení bych nechtěla být na chalupě sama. Dávám všech pět hvězdiček i obálka se mi líbila , knihu jsem přečetla jedním dechem. Doporučuji k přečtení. Bohužel jiná kniha od této autorky nevyšla.
Kniha se mě moc líbila.Pěkně svižně napsáno,člověk se nemusí pořád vracet a pídit se po detailech,které nepostřehnul nebo nepochopil,jak se to stává v jiných knihách.A vraha jsem také vůbec netušila do samého konce,fakt pěkné počtení.