Prvý dojem (ne)klame
Jude Deveraux (p)
Edenton Trilogy série
1. díl >
Eden sa nečakane stane majiteľkou starobylého sídla. Pribudnú jej nielen dvaja šarmantní nápadníci, ale aj problémy, pri ktorých chvíľami ide o život. Aké tajomstvo ukrývajú hrubé múry vidieckeho sídla?
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2007 , Ikar (SK)Originální název:
First Impression
Příjemná oddechovka na dlouhé odpoledne, líbil se mi vztahový trojúhelník mezi Eden, Jaredem a Bradem. Konec byl trochu odfláknutý, ale jinak se mi kniha velmi líbila. Navíc je do knihy vmísen vztah mezi matkou a dcerou a zetěm. Nechybí kriminální zápletka, notná dávka romantiky i napětí.
Taková trocha romantiky s trochou krimi, někdy jsem se i zasmála, ale od Jude Deveraux znám mnohem lepší knihy. Na tuhle během pár dnů zapomenete, ale na letní dovolenou nebo na dlouhé zimní večery to pro jednou postačí.
Pěkný příběh s kriminální zápletkou, děj ze současnosti a hlavní hrdinové v mém věku, přečteno za 3 večery, super!
Detektivní romantika, oddechové čtení. Dost to připomíná FBI sérii od Julie Garwood. Mě osobně bylo nejvíce sympatické, že hlavní postavy ve vztahovém trojúhelníku byly zralí lidé ve středním věku, to nebývá tak úplně obvyklé.
Výborná kniha, poutavý děj, ačkoliv nemusím knihy Jude ze současnosti, tahle se mi líbila moc.
Pěkný příběh s prima krimi zápletkou, propletený láskou starší krásné ženy k dvěma mužům, k jednomu cítí lásku a k druhému spíše hluboké přátelství. Co je víc, kdo zvítězí, když oba po ní moc touží. Navíc hrdinka bojuje se svými city jako matky k dospělé dceři, má ji stále podporovat, nebo ji nechat žít její život, má konečně přijmout svého zetě jako vhodný protějšek pro svou dceru? Co je víc, význam osoby ve společnosti nebo skutečné city?
Velmi pěkná knížka :) Jako jedna z mála,ne-li jediná není historických časů,ale ze současnosti a je opravdu supr :) doporučujiiii!!!
2008 | Rytíř ve zlaté zbroji |
2013 | Černý lev |
2009 | Levandulové ráno |
1998 | Dědička |
1999 | Síla lásky |
Příjemný a napínavý příběh, plný všemožných zvratů, tajemství a občas i smíchu. Celkově to byl hezký příběh a těším se další díl.