Noční směna

Noční směna
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/161421/bmid_nocni-smena-8kt-161421.jpg 3 107 107

Edie Spenceová série

1. díl >

Zdravotní škola připravila Edie Spenceovou na spoustu věcí. Pacienti s popáleninami? Žádný problém. Utržené končetiny? To je hračka. Upíři? Ani za nic. Ale Edie coby nejnovější sestra na Y4, tajném oddělení ukrytém v samém nitru Okresní nemocnice, má plné ruce práce s nejrůznějšími paranormálními pacienty: od upírů po zvěrodlaky, zombie a další bytosti ze záhrobí… Edie se v tom snaží naučit chodit tak, aby další noční službu přečkala bez újmy. Ale když se jí upíří služebník pod rukama rozpadne v prach, rozpoutá se pravé peklo. Nyní ji pronásledují jeho poslední slova – „Zachraňte Annu!“ – a než se naděje, vezme na sebe úkol zachránit jednu ubohou dívku před nemrtvými. Přičemž se ocitne v upířím doupěti, zamiluje se do zombieho a musí bojovat o vlastní duši. Nic takového se v televizních seriálech z nemocnic nevidí… 1. vydání. -- zdroj: legie.info --... celý text

Literatura světová Horory Fantasy
Vydáno: , Fantom Print

Nightshifted, 2012

orangerose
04.03.2014 2 z 5

čte se dobře , ale znám lepší
do dalších dílů nejdu

lanusinka
20.08.2013 3 z 5

celekm zábavná knížka, ale její svět mě nijak neuchvátil, holt jsou v tomhle žánru mnohem lepší dílka...

Mentolkaa
10.08.2013 4 z 5

Mám ráda, spojení lékařského rpostředí s fantasy. Mně se to líbilo. Bylo tam hodně nestvůr. Bylo to čtivé a zajímavé. Konec mě trošku zklamal.

Janičta
02.08.2013 2 z 5

Ani úchvatná, ani nudná.
Už ze začátku se objevily nitky, které mě navnadily abych četla dál a dozvěděla se jak to dopadne. Lékařské prostředí je určitě plus :-)
Jinak mě trochu bouchly do očí ty drobné překlepy, na které jsem v knize narazila, (musel místo musela, věděl místo věděla...) ale zase tak moc jich tam není.

Lilithen
22.07.2013 3 z 5

Kniha mne ničím výjimečným nepřekvapila, na druhou stranu mne ale ani nezklamala. Bez lékařského prostředí by to byla naprosto tuctová fantasy s upíry, vlkodlaky a zombíky. Zápletka mi moc vzrušení nepřinesla, i když jinak byla kniha velmi čtivá. Vlastně jedna věc mne na knize pobavila, a to velmi netradiční přítel hlavní hrdinky. :-D

FreedoomKate
20.06.2013 3 z 5

Knížka mě velmi zklamala, asi jsem od toho čekala více. Jediným pozitivem bylo lékařské prostředí, ale to je asi tak všechno. Kniha mě nezaujala a podruhé bych ji do ruky nevzala.

janey88
08.06.2013 4 z 5

Přišlo mi to hodně splácané dohromady. Upíři, zombíci a různí dlaci. Až toho bylo příliš. Ale zase lékařské prostředí není v každé fantasy knížce, takže to je velké plus.

2013  60%Noční směna
2013  73%Měsíční směna