Egomaniak
Vi Keeland
Mladá psychologička Emerie sa práve udomácňuje vo svojej novoprenajatej newyorskej kancelárii, keď ju prepadne akýsi chlap. Emerie ho považuje za vlamača, no vysvitne, že tým nepozvaným hosťom je v skutočnosti ona. Nóbl kancelária patrí právnikovi Drewovi Jaggerovi, a kým dovolenkoval na Havaji, jeho priestory prenajal Emerie nejaký falošný realitný agent. Na druhý deň, po výsluchu na policajnej stanici, sa Drew nad ryšavkou zľutuje a dá jej ponuku, ktorá sa v jej zlej finančnej situácii neodmieta – môže zostať v jeho kancelárii, kým si nenájde iné miesto, výmenou za pomoc pri dvíhaní telefónov. Emerie by mala byť vďačná a držať jazyk za zubami, lenže keď počuje, aké rady rozdáva tento rozvodový právnik klientom, ide ju roztrhať. Emerie je totiž manželská poradkyňa a vzťahy napráva, nie rozvracia. Lenže Drew je nafúkaný, arogantný, samoľúby chlap, nadšený sám zo seba, a tak sa napätie medzi nimi stupňuje. Bože, keby aspoň nebol taký príťažlivý!... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2018 , Ikar (SK)Originální název:
Egomaniac, 2017
Tahle kniha se mi líbila. Dobře se četla, byla vtipná, neopakovaly se neustále stejné fráze.
Skvělá oddechovka :) Někdy mi připadá, že tyto knihy jsou jakoby "na jedno brdo", ale u této knihy jsem měla pocit, že se autorka umí skvěle vyjadřovat a nemá neustálou potřebu opakovat fráze nebo situace. Velmi chválím! Super!
Knížka byla moc milá a hezká ale zároveň i trošku ostřejší ;-) ;-). Určitě se k ní zase jednou vrátím.
Vydano 2018 a ja mam neskutecnej pocit deja vu u cteni. Klidne bych strcila ruku do ohne, ze sem to uz cetla.
Knizka se mi libila, ale strhavam hvezdicku za to, ze se Drew nechal tak rychle zlakat na neco vic :-)
P.S. Miluju jejich hesla na mobil :-D
Asi nebudu úplně trefa do černého, co se týká cílové skupiny. Jak jsem viděl v přehledu hodnocení, jsem snad jediný chlap, co to zatím hodnotil. Přečetl jsem, je to čtivé, lehce stravitelné, stránky ubývají tak nějak samy, taková oddychová jednohubka, ale zdejší hodnocení t. č. 90%?? No nevím, ale takový skvost to rozhodně podle mě není. Nějaká ta k***a, p***l, klacek, péro a šu***ka kdekoliv, říznuto závěrem jak z červené knihovny ještě nedělají kvalitní knížku.
Zase jedna vlaštovka mezi erotickými romány. Ano, i když tu najdete něco málo sexu a sprosťárniček, bude dost děje okolo, abyste si to fakt užili.
Je to vtipné, stále se tam něco děje a Drew? Jééééé jak já se do něj za tu chvilku zamilovala! :-)
Zdá se, že budu asi jediná, ale mě to teda zas tak moc neuchvátilo. Nemělo to žádný náboj. Autorka se podle mě snažila až moc vytvořit napětí a chemii mezi hlavními hrdiny až trošku přestřelila.
Chytré, vtipné a sexy! Moc mě to bavilo. Ideální sousto po těžce stravitelném čtení (Doktorka z domu Trubačů).
Zábavná oddechovka,
už od začátku jsem se bavila, ačkoliv mě občas zabolelo Drewovo vzpomínání. Krásné vybočující kniha z řady erotických románů.
Asi bych si knihu nevybrala podle obálky ani českému názvu, ale upouzal mě ten originální.
Samira to krásně vystihla.
Tato kniha se mi moc líbila.Postavy Drewa s Emerií neměly chybu,skvěle jsem se bavila,bezvadně se doplňovaly,do toho jemně erotiky,za mně určitě 5 hvězdiček :-)
Po dlouhé době jsem se pustila do erotického románu a musím říct, že se mi příběh líbil. Oddechovka :-)
Výjimečně povedený kousek, který vybočuje z žánru. Obálka by mě za normálních okolností odradila a myslím, že se celkově ke knize nehodí, ale jméno autorky naštěstí přitahovalo jako magnet.
Vi Keeland umí! Raději bych použila originální název knihy, ale dobře Alfa samec může pouze mile překvapit. Přesně takto si totiž představuji reálnou, neskutečně vtipnou a inteligentní romantiku s lehčí příměsí erotiky.
Dvojici jsem věřila každé slovo, pobavila se bez zbytečných gagů a dostala i něco navíc. Postavy nejsou ploché a ač nelehké osudy často do žánru patří, zde byl příběh uvěřitelný bez konstrukcí jako z telenovely.
Doufám v brzké vydání nějaké další její knihy.
Doporučuji!!!
Úžasně oddechová kniha, zhltla jsem ji za jeden den! Krásný příběh plný humoru a erotiky. Ráda se ke knize jednou vrátím :).
Toto bola ta najlepšia kniha akú som kedy čítala. Bola romantická, erotická a tiež jej tam nechýbalo trochu toho humoru. Bolo to jednoducho úžasné. Vrelo odporúčam.
Tak to mě bavilo moc :-) Drew s Emerií super dvojka, užívala jsem si každou stránku, zařazuji mezi skvělé oddechovky, u kterých jsem se dost nasmála jako u Nabíječe a Zapletenýho :-) Už se těším na další knihu od autorky...
Moc pěkná kniha, něco ze života ,moc mě potěšila, přesně to sem potřebovala.Nebyla přeslazená a erotika taky v normě.Za mě super.
Jsem nadšená! Takhle si představuji milý, nenáročný, čtivý, romantický příběh, který mě na pár chvil vytrhne z reality a vykouzlí mi úsměv na tváři.
sex láska pro ženy adopce romantika právníci erotické romány
2019 | Nesnáším tě |
2018 | Alfa samec |
2018 | Šéf |
2019 | Rebelský dědic |
2019 | Rebelské srdce |
Oddechová romantika říznutá erotikou. Dobře se to četlo a bylo to zábavné...co dodat? Rozhodně stojí za přečtení.