Ďábel a světice - část druhá
Amo Jones
Elitní klub králů série
Brantley v sobě ukrýval temnotu, které se nesměl nikdo dotknout. Saint v sobě nesla světlo, jež nesmělo být nikdy viděno. Nikým než jím. Jsou jako dvě poloviny jedné duše, které se doplňují. Brantley a Saint srostli k sobě se stejným dílem hněvu a míru. Jejich pouto nemůže nic nalomit. Nebo ano? Na povrch vystupují další temná rodinná tajemství a s nimi spojená nebezpečí.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2022 , BaronetOriginální název:
Sancte Diaboli 2, 2021
(SPOILER)
Skvelý koniec príbehu. Nie je strana kde by sa niečo nedialo. Teším sa na ďalšie pokračovanie.
"Labuť a Ďábel. Dobro a zlo. Jedno nemúže existovať bez druhého, dokud se nezrodí někdo s křídly, kdo múže létať."
Tak ukončenie príbehu Saint a Brantleyho bolo super. Stále nejaká zápletka, znovu sme sa vrátili na Perditu. Celkovo ich príbeh bol lepší ako ich priateľov. Ich vzťah bol dospelejší, žiadne žiarlivostne drámy a naschvály a opilecké bláznovstvá. Saint bola kľudná, nerobila scény. Snažila sa všetko riešiť chladnou hlavou. A Bran bol také vražedné zlatíčko, ktoré pre ňu urobí všetko.
Serii Elitni klub kralu jsem cetla jiz nekolikrat! MILUJU TO A ZBOZNUJU AMO!!!!! :) Jsem vazne stastna ze vysly dalsi dva dily! Celou serii jsem si precetla znova aby mi to hezky navazovalo! Trvalo mi to presne 7 dní, takze kazdy den 1 dil! Po praci jsme prisla domu a cetla, chodila jsem spat ve 3 rano a v 7 vstavala. :D Takze uz jen tento fakt mluvi za vse! Jsem z nejnovejsich dilu nadšená!!
Knihy od Amo mam rada, proto jsem se tesila az vyjdou nove knihy. Jako vzdy super zapletka nemohla jsem se odtrhnout.
Ješte lepši jak prvni čast.Tolik napěti a pořad nový zapletky.Je mi lito ze uz jsem to docetla.Snad se v pristim roce dockame Madshop.
Ano, rozloučení vždy bývá těžké,v jakékoliv formě a já vím, že se k této sérii zase vrátím...
'Líbat Brantleyho je jako líbat anděla smrti.'
Amo opäť nesklamala :) Len ma mrzí, že už pomaličky so sériou finišujeme :(
PS: Opäť veľká vďaka Baronetu, že nám servíruje Amo! Dúfam, že rok 2023 nám prinesie ešte viac kníh od tejto autorky :)
A tiež ďakujem za preklad, korektúru a prebal knihy! Zase všetko dokonalé :)
„Copak jsi zapomněla, že v tobě dokážu číst jako v otevřený knize?“
„Jak?! Jak to děláš? A hlavně, mohl bys s tím přestat?“
Sevře mi paži pevněji. „Protože každá tvoje kapitola je napsaná pro mě.“ Sklouzne prsty z mé brady na tvář. Jemně mě stiskne a přitáhne si mě blíž. „A nepřestanu.“
2018 | Stříbrná labuť |
2018 | Polámaná loutka |
2018 | Šepot mrtvých |
2019 | Koruna nenávisti |
2019 | Malum – část první |
"Nashle ve Valhalle."
Vydařené! Brantley mi z králů seděl nejvíc a jeho příběh se Saint byl kouzelný. Plný protikladů, napětí, chemie i vtipu..
"Já jsem chladnej, ale ne debil. V tom je rozdíl."
"Hmm, a předpokládám, že jenom Saint ten rozdíl pozná, co?"
"Už jsi skončil?"
Nejde nemilovat :)