Elitný klub - Angela Marsons | Databáze knih

Elitný klub

Elitný klub
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519139/bmid_elitny-klub-651bad1427252.jpg 5 1505 1505

D.I. Kim Stone série

Prijímacie rituály, zvláštne úmrtia študentov Keď tínedžerka Sadie Wintersová zoskočí zo školskej strechy, vyhlásia jej smrť za nešťastnú samovraždu problémového dievčaťa. Potom však v tej istej škole nájdu telo mladého chlapca a detektívke Kim Stonovej je hneď jasné, že ani jedno z úmrtí nebolo len tragickou nehodou. Spolu s tímom začne rozpletať temnú pavučinu tajomstiev. Jedna z učiteliek možno má kľúč k pravde, lenže práve keď sa chystá prelomiť mlčanie, príde o život tiež. Ohrozené sú aj ďalšie deti, preto Kim musí zvážiť aj na pohľad nepredstaviteľnú možnosť. Čo ak má vraždy na svedomí iný žiak? Analyzovanie spôsobu myslenia detí, ktoré zabíjajú, ju privedie späť k protivníčke z minulosti, psychiatričke a sociopatke Alex Thornovej. Tá si kedysi dala za cieľ Kim zničiť. Pri pátraní po vrahovi objaví Kim súvislosť medzi nedávnymi vraždami a prijímacím rituálom do školského spolku spred niekoľkých desaťročí. Záchrana nevinných životov však má svoju cenu – a tú najvyššiu možno zaplatí aj niekto z Kiminých najbližších.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Ikar (SK)

Dying Truth, 2018

Ivulka432
10.12.2019 5 z 5

Super jako vždycky! Autorka je díl od dílu lepší. Moc se těším na další díl! Vždycky si říkám, že si knihu budu "šetřit", aby vydržela na vícero večerů, ale zkrátka to nejde a mám přečteno za 2 dny - 5* je málo.

Ajuszka
10.12.2019 5 z 5

Kdyby se mě někdo zeptal, jaká je má nejoblíbenější knižní krimi série, s odpovědí bych neváhala ani vteřinu. Knihy Angely Marsons jsou od začátku do konce perfektně propracované. Kim a její tým jsou úžasní, vtipní a sehraní.
U Skrytých karet tomu nebylo jinak. Díky krátkým kapitolám se kniha čte ještě lépe, děj ubíhá a mi je vždycky líto, že mám knihu přečtenou tak rychle, ale nejde se od ní odtrhnout.
V Kartách se dostáváme do prostředí univerzity pro bohaté děti, kde vládnou, jak jinak, různé tajné spolky. Opravdu vás ta atmosféra pohltí. Ale poprvé jsem si u konce pobrečela a upřímně mě tahle ztráta hodně mrzí.

Ilona
09.12.2019 5 z 5

Nevěřila bych, že může být jedna jediná série téměř dokonalá.. Každý další díl je lepší a lepší.. Může další díl překonat tento? To snad ani nelze.. Ale moc se na něj těším!