Hlídka
Robert Crais
Elvis Cole a Joe Pike série
Losangeleské „Benátky“ čili bohatá čtvrť Venice se svými vilami a lesknoucími se vodními kanály není zdaleka tak idylická, jak na první pohled vypadá. Bývalý policista Joe Pike se náhodou ocitne u toho, když dva mladíci brutálně zbijí majitele malého občerstvení, Wilsona Smithe. Brzy se však události začnou řítit úplně jiným směrem. Nejdřív to vypadá na výtržnost místního gangu. Jenomže pak Wilson i se svou neteří Dru zmizí a na povrch začnou vyplouvat podivné skutečnosti. Do hry se kromě policie vloží i FBI, ale Pikeovi komplikuje situaci ještě něco, s čím rozhodně nepočítal. Láska. Ač nerad, musí přiznat, že mu krásná Dru není lhostejná. A teď je v rukou únosců a v nebezpečí. Jenže všechno vždycky nemusí být tím, čím se zdá…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno:Originální název:
The Sentry, 2011

Perfektně napsaná kniha. Člověk si do poslední chvíle myslí, že zabijáci jsou vlastně tři a ono je to vlastně všechno jinak. Musím uznat, že knihy od Craise jsou velmi dobré, čtivé a hlídka zatím patří k jeho nejlepším. Dávám 80%.

Kniha super, a musím uznat, že knihy kde je hlavním hrdinou Joe jsou díl od dílu lepší :-). Bavila mě, a strašně se těším na zatím poslední díl série, je opravdu škoda, že u nás nevyšly všechny knihy od Craise s Elvisem a Joem :-(

Úžasná ,napínavá a chytlavá detektivka, která vás vtáhne do napínavého děje ,takže se od ní nemůžete odtrhnout.

Paráda - příběh chytí a nepustí, doporučuji přečíst na jeden zátah. Musela jsem vědět, jak to vlastně vše s aktéry bylo, takže jsem odpustila i přehnaně akční závěr... Autor má skvělý styl, vedle detektivní linie nechybí ani přiměřené emoce (romantika) ani zdařilý popis prostředí (typicky L.A.).

Další super detektivka. Skvěle se čte, nemá žádná vleklá místa. Určitě si přečtu od autora další.

Výborně napsaná detektivka, velmi napínavý děj, těžko se od ní odchází. Nejlépe přečíst na jeden zátah. A opravdu sympatičtí hlavní hrdinové! Pro mě nový spisovatel, ze kterého se určitě stane oblíbený.

První knížka od tohoto autora, kterou jsem četl a opravdu stála za to. Pěkně se to zamotalo a závěr byl nečekaný.

První kniha, kterou jsem od tohoto autora četla. Sympatickému Joe Pikeovi jsem fandila od začátku do konce. Příběh mě vtáhl do atmosféry děje a rozhodně si přečtu i další knihy tohoto spisovatele.
Já jsem byla trochu zklamaná. Věděla jsem jak to dopadne, žádné zvraty a překvapení. Nicméně si chci přečíst i další ze série. Uvidíme...