Energie rostlin

Energie rostlin
https://www.databazeknih.cz/img/books/79_/79817/energie-rostlin-79817.jpg 3 1 1

Kniha pojednává o působení rostlin na vnitřní energii domu a na citový a fyzický rozvoj člověka z hlediska jednotlivých znamení zvěrokruhu

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Eugenika

Tajny komnatnych rastenij

Lessana
07.02.2025 3 z 5

Trochu sklamanie, čakala som niečo iné. Pripadalo mi to príliš teoretizujúce... Odmala som obklopená rastlinami, mama ich pestovala v byte pomerne dosť. A bez akýchkoľvek rád a teórií sa darilo všetkým, robili nám radosť a boli krásne. U babiek pri domoch bolo kvetín takisto vždy habadej. Teraz, vo vlastnej domácnosti, mám tiež mnoho kvetín, v dome vyše tridsať a v záhrade nespočetné množstvo. Blažia nám duše i oči, okná a záhradu bez nich si neviem predstaviť. Cítim ich srdcom a vnímam ako živé bytosti, o ktoré sa starám a ktoré ma na oplátku tešia. Treba vedieť, ktorá súvisí s akým znamením a planétou? Ja napríklad nepoznám ani ich názvy, niektoré áno, ale väčšinu nie. A myslíte, že sa k tým, ktoré nepoznám podľa mena, správam inak? :) Nie. Niekedy je príliš veľa slov a pomenovaní na škodu.
Ale, nehovorím, možno niekomu pomôžu rady pani autorky o tom, ktoré rastliny by si aký typ ľudí (podľa znamenia, kvality zdravia či nátury) mal dať do bytu/domu, aby mu pomohli. Či už so zdravím, so životným obdobím, alebo s povahou a jej špecifickými prejavmi.

2011  60%Energie pokojových rostlin
2004  60%Energie rostlin