Nebezpečné známosti

Nebezpečné známosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445588/bmid_nebezpecne-znamosti-Inx-445588.jpg 4 103 103

Eva Dallasová série

Vyšetřovatelka Eva Dallasová vkládá s manželem velké naděje do centra, které zřídili pro mládež na šikmé ploše. Na pomoc si přizvou i psycholožku Rochelle, která dostala ze závislosti svého bratra Lyla. Jednoho dne je ovšem Lyle nalezen mrtev se stříkačkou v ruce. Eva se pustí do vyšetřování a s hrůzou zjistí, že nešlo o předávkování, ale o vraždu, a hrozí, že nebude jediná.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Alpress

Connections in Death, 2019

nikca3882
06.10.2024 5 z 5

Další díl Dallasove, který jsem měla přečteny raz dva. Tentokrat je vyšetřování trochu spjato s jejím známým. A ona udělá vše, aby byl vrah náležitě potrestán.

Inka8
28.08.2022

Eva Dallasová opě nezklamala . Kniha se četla jedním dechem a už mám v knihovně připravenou další Než udeří stín

Nelly
22.02.2022 1 z 5

Musím přiznat, že tohle byla jedna z nejslabších "Dallasovek" - málo zvratů, žádné napětí, žádné pořádné slovní přestřelky mezi Dallasovou a Peabodyovou, prostě nuda a šeď...

Evus
15.11.2021 3 z 5

Nevím, už to nějak není ono. Civilista Roarke se už všude chová jako policajt s přístupem ke všemu a nikomu to nepřijde divné, žádné jiskření nebo náznak vášně mezi ním a Evou, prostě si jen žijou na růžovém obláčku, který kazí akorát ta vražda, u které ale všichni vědí, kdo to udělal, takže ani napětí se moc nevyskytuje. Vážně je to díl od dílu horší...

helenkan
19.10.2021 5 z 5

Nebylo to napínavý jak kšandy, ale přesto se mi to líbilo. A vyšetřování takových "hajzlů" mělo taky něco do sebe. Zvláště když skončili na tom správným místě.

mariva
22.09.2021 4 z 5

Také jsem tentokrát ubrala jednu hvězdičku, i když tuto sérii čtu hrozně ráda. Nejen že prostředí pouličních gangů mě moc nezaujalo, pachatelé byli brzy zřejmí a dlouhé výslechy ubraly ději na zajímavosti. Chyběl tomu obvyklý spád, napětí do poslední chvíle a hlavně víc ze života hlavních postav. Že by už po tolika dílech docházela autorce inspirace? To by byla škoda, ráda bych si zas nějaký další napínavý díl přečetla.

Ulala
15.09.2021 4 z 5

J.D.Robb asi nezklame, čtu jednotlivé díly tak jak se mi dostanou do ruky a tak se dozvídám příběhy hlavních hrdinů trochu chaoticky, ale to vůbec nevadí a zatím si příběhy z budoucnosti docela užívám.

munka
12.03.2021 5 z 5

Ďalší príbeh a zase skvelá Roberts. Tentoraz zamierime na územie znepriatelených gangov a sledujeme Evu s jej týmom pri odhaľovaní troch vrážd. Nevinní zomierajú a vinníci musia byť potrestaní.

alzbeta4340
09.12.2020 4 z 5

Tentokrát Eva vyšetřuje vraždu bývalého člena pouličního gangu. Kniha je čtivá, děj se hodně zaměřuje na vyšetřování - ke konci se mi ale zdál maličko zdlouhavý. Trochu mi chybí posun v osobních životech všech členů vyšetřovacího týmu.

Vlaďkaa4
19.11.2020 4 z 5

Detektivka ok, jen docela brzy vite kdo je hlavni podezřelí . CATWOMEN a dokonalý manžel mi trochu lezl na nervy.

cerna7151
11.10.2020 5 z 5

Fajne čtení

veveronka
18.08.2020 4 z 5

Spokojená.tato parta nikdy nezklame.Jen jsem měla pocit,že tentokrát kromě Roarka a Evy neměli ostatní oblíbené postavy tolik prostoru

mirunda
01.08.2020 4 z 5

Kniha mě bavila, příběh sám o sobě taky, jen v tomto díle byla podstatná část knihy věnována výslechům a to mě tentokrát moc nebavilo. Proto jen čtyři hvězdičky

lifeoptimist
18.07.2020 5 z 5

Moc jsem se těšila na další díl, sice kvůli nedostatku času, jsem četla sice delší dobu, ale užila jsem si to a těším se na další díly :-)

TaLu
05.07.2020 5 z 5

Obdivuji autorku, že drží vysokou kvalitu této série již 48 dílů!
Pro fanoušky tentokráte setkání se všemi známými postavami na prvních stránkách knihy, kde se potkáváme s Evou, Roarkem a všemi ostatními na večírku. Skrze následující příběh a případ nebývalého rozsahu, dostává více prostoru osoba Řachy a jeho dívka. Pohyb v území dvou znepřátelených gangů, Bouchačů a Draků je nebezpečný nejen pro policii. Až příliš nevinných platí cenu nejvyšší a to Eva nemůže nechat být. Jeden z poklidnějších případů, ale skrze vyšetřování velmi zajímavý. Pravdivě působí charakteristiky postav i Evin smutek. Pro ty, kteří sérii neznají, může být matoucí množství postav a doporučila bych jim díly z počátku série. Fanouškům netřeba doporučovat. "Kdo by stál o cukr, když může mít čokoládu" .....

georginaa
01.07.2020 5 z 5

Vždy se těším na další díly o Evě Dallasové a Roarka. Jsou rodina, jsou tým a tak propojeni, že jeden zná toho druhého a stále se překvapují. Špičkování je excelentní, když Eva nepochopí přísloví a Roark ji vysvětluje s trpělivostí co to znamená. Pak řekne "jsi moje úžasná policistka". To prostě miluji. Příběhy jsou stále perfektní, neotřelé a plné napětí.

kolacky
24.06.2020 4 z 5

Jo! Řacha je opět Řachou! Opět, moc dobré čtení. Evu miluju.

milosko0223
16.06.2020

citujem z inej knihy : " odhodila tašku,postrčila mě na postel a začala si rozepínat halenku.Byla jediná žena s kterou jsem spal.Byli jsme spolu tak dlouho ,že vedela,jak na mne,když přijde na milování. A během následující hodiny toho beze zbytku využila" tri riadky..na tieto tri riadky "potrebuje" j.d.robb cca 5 strán (v čítačke), nevadí mi to,ale 30 strán sexu v kriminálke je dosť,či? ale inak ako vždy dobrá knih a pre mňa za "5 *"

bekule
16.06.2020 5 z 5

4,7
Biki to napsala krásně, přesně vystihla i můj názor na už 48! díl této skvělé série. Začátek se rozjíždí tentokrát velmi pomaloučku, ke zločinu dojde až kolem padesáté stránky a naopak dramatické zatýkání probíhá ještě daleko před koncem knihy, ale ani potom se nevytrácí napětí. Mile potěšil Řacha, třeba dojde časem i na Baxtera,Morise,Trinu i Summerseta? NR nezklamala pořád drží laťku hodně vysoko, díky za to.
................................................................................................Výzva 2020/19

Kešu1981
14.06.2020 5 z 5

Jako vždy, tleskám. Nora opět nezklamala. 48 díl a vždy originální řešení zločinu. A jsem vážně nadšená... i Řacha už našel svojí životní lásku.

J. D. Robb (p)
americká, 1950