Falošné medové týždne

Falošné medové týždne
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515647/bmid_falosne-medove-tyzdne-ZP5-515647.jpg 4 650 650

Olive Torresová je zvyknutá byť nešťastným dvojčaťom: od nevysvetliteľných nešťastí až po nedávne prepúšťanie sa jej život zdá byť takmer komicky zmätený. Naproti tomu jej sestra Ami je večná šampiónka. Olive musí sledovať, ako sa Ami darí vo všetkom, na čo siahne, a to ešte netuší, že na ňu čaká hotová katastrofa. Vo chvíli, keď sa všetci okrem Olive a Ethana – jej úhlavného nepriateľa – na svadobnej hostine otrávia jedlom, je jasné, že sú jediní, kto môže vyraziť na bezplatné medové týždne na exotický havajský ostrov Maui. Stojí desať dní blaženosti za to, aby zakopali vojnovú sekeru a hrali sa na milujúcich novomanželov? A naozaj Olive svoje šťastie len predstiera?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Metafora

The Unhoneymooners, 2019

adela2230
24.12.2022 5 z 5

Kniha je skvělá, přečetla jsem ji skoro jedním dechem. Je to romantická oddechovka, která je jina než předchozí knihy, ale přitom super.

SofieH
02.11.2022 3 z 5

Knížku jsem dostala jako dárek, sama bych si ji asi nevybrala, ale i tak mě bavila. Bylo to něco trochu jiného, taková milá letní oddechovka, místy dost vtipná.

barcamilujecist
28.10.2022 5 z 5

Knížku jsem zhltla za jeden den, chtěla jsem si ji přečíst na dovolené ale nějak na to nevyšel čas, dostala jsem se k ní v říjnu:DDKniha byla čtivá, oddechová, věřím že se k ní ještě někdy vrátím.

Damonka12
10.10.2022 4 z 5

Kniha je čtivá, oddechová a dobře se čte, ovšem nepřišla mi až tak vtipná, jak se o ní říká. Mě všeobecně poslední dobou nesedí humor této autorky. Jinak bylo vše super - od námětu až po postavy.

Petra-1
09.09.2022 3 z 5

Knihy od autorky mám ráda. Ale tahle mi zrovna nesedla. Bylo to takové nijaké a vlastně o ničem. Postavy byly nevýrazné a téměř bez charakteru. Za dva dny si pravděpodobně nevzpomenu na nic víc z knihy než, že spolu odjeli na nelíbánky.

Vaiolet
04.09.2022 4 z 5

Kniha se četla dobře. Příběh příjemně plynul, nikde nebyly moc veliké zádrhely a celkově to bylo takové uvěřitelné. Hlavně tu "uvěřitelnost" chválím. Holka co má v životě smůlu musí na dovolenou se svým švagrem, kterého nemá ráda. To je v podstatě moc milý a hezký chlap, který nechová se jako alfa macho nadsamec (tak jako jiní hrdinové v knihách podobného žánru).
Kniha by si zasloužila klidně 5*, ale od této autorky znám daleko lepší a povedenější příběhy.

tefree
31.08.2022 3 z 5

V zahraničí je tato kniha hodně vychvalovaná, takže jsem popravdě čekala asi něco víc. Nejspíše se k tomuto příběhu už nikdy nevrátím, přesto se jedná o příjemné a oddychové čtení u kterého zkrátka vypnete a odpočinete si.

janadibelkova
31.08.2022 3 z 5

Kniha jako příjemné počtení třeba na dovolenou určitě špatná není, ale opět mi dojem kazily občasné chyby, překlepy, proč je to u těch překládaných knih tak časté..

Gabriela456
23.08.2022 4 z 5

Příjemné letní čtení. Na dovolenou přímo dokonalé.

janyska13
21.08.2022 4 z 5

Celkově mě čtení bavilo, začátek byl na mě pomalejší. Klidně bych ocenila o něco větší pošťuchování hlavních hrdinů, protože dama mám tento způsob konverzace dost ráda. Konec byl na druhou stranu dost uspěchaný. Chybělo mi tam ještě něco navíc.

etell
14.08.2022 4 z 5

Opäť príjemná oddychovka. V tejto knihe ma však postavy až tak neoslovili. Hlavný hrdina mi príde chvílami nemastný/neslaný. K dobru tejto knihe dávam, že boli pasáže, pri ktorých som sa zasmiala.

vivula
03.08.2022 3 z 5

Super letní čtení. Mile mě překvapila zápletka se sourozenci, která pro mě byla celkem nečekaná a na druhou stranu jedna z těch reálnějších v porovnání s ostatními knížkami autorek.

B.Garden
02.08.2022 5 z 5

Asi jedna z nejlepších knih od autorek. Ethan je dokonaly chlap sexy, vtipny, empaticky no proste snem mnoha žen. Škádlení meni Olive a Ethanem je vtipne. U konce jsem se honde baliva :)
Možná si někdy knihu znovu přečtu

Rapeh
30.07.2022 3 z 5

Od autorky jsem četla lepší knihy. podle mne až moc věcí které se dali vyřešit komunikací. Jako oddechovka na dovolené ale nezklamala

Mark.
29.07.2022 5 z 5

Jako, nebylo to top, ale dobrý! Pro oddych a zasmátí naprosto jednoduché a humorné čtení. "Polibek, který působí tak trochu jako facka mrtvou ještěrkou?" Jo, nasmála jsem se a právě o to v takových knihách přeci jde.

alzbeta2843
11.07.2022 3 z 5

Druhá kniha od autorky (autoriek) a táto ma bavila o dosť viac, ale stále ma to nenavnadilo, aby som vyskúšala daľšie tituly. Ako oddychová kniha super, zasmiala som sa miestami veľmi, sympatická dvojca ale niečo tomu chýbalo, aby ma kniha dostala úplne.

alsae
03.07.2022 2 z 5

Hodně oddechová knížka, u které je hned jasné, jak to dopadne a děj plyne bez nějakých větších překvapení. Ethan byl sympatický, ale Olive mě až tak nebavila. Čekala jsem, že se u knihy vice pobavím...

Nermal
02.07.2022 3 z 5

Sice to nebylo tak dobré jako autorčiny jiné knihy, ale zase na druhou stranu vím, že jako oddechové počtení mě to nezklame. Přesto se nemůžu zbavit dojmu, že tvorba této autorské značky má zvolna klesající tendenci. Uvidíme, co přinesou další knihy, prostoru, kdy si člověk potřebuje jen oddechnout, bude pořád dost.

Bar16
27.06.2022 4 z 5

Knihu jsem brala jako nenáročné čtení a to se mi taky potvrdilo - možná proto se četla skoro sama. Je tam spousta vtipných situací a několikrát jsem se přistihla, že se směju nahlas. Doporučuji na dovolenou :-)

Nikola086
14.06.2022 3 z 5

Od knihy jsem příliš neočekávala, snad jen lehké pobavení u nenáročné knihy. Od autorek série Božský jsem čekala krapet více erotiky. Na můj vkus to občas bylo až příliš zdlouhavé, protože už od první chvíle tak nějak tušíte, jak to dopadne a spíš čekáte na tu onu zápletku.
Za mě je kniha takový průměr a určitě si najde někoho, komu se bude líbit.