O té noci
Julie James
FBI / US Advokát série
Asistentka právního zástupce Spojených států amerických Rylann Pierceová se snaží zaplašit jiskření, které vzniká mezi ní a miliardářem Kylem Rhodesem během noci, kdy se seznámili, ale chemii lidských vztahů nelze potlačit. O devět let později se krásná právnička ocitá tváří v tvář v soudní síni právě Kyleovi, jenž ji stále silně přitahuje. Kyle, kterého nedávno propustili z vězení, není nadšený, že má být korunním svědkem v jednom velmi exponovaném a mediálně sledovaném soudním případu. Ale přijde na to, že báječnou Rylann Pierceovou jako právničku prostě nemůže odmítnout.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , OldagOriginální název:
About That Night, 2012
Asi som nebola správne naladená na túto časť, ktorú som navyše čítala s odstupom. Tempo príbehu bolo monotónne bez výraznejšieho vystupňovania zápletky, a ani postavy si nezískali moju pozornosť.
Bolo to také jednoduché a nezáživné čítanie.
Bavila jsem se. Vlastně to byl klidný příběh, bez velkých zvratů, s vtipnou zápletkou. Obě postavy mi byly sympatické. Jen jsem měla chuť popadnout tužku a dělat čárky za stále se opakující výrazy, přitom by stačilo občas ubrat pár přívlastků a někdy napsat jen "kolega","moje vedoucí". Souhlasím s Luciska13.
A třebaže už neřekla ani slovo, Kyle pochopil, že už nikdy nebude pochybovat o tom, co k němu Rylann cítí. Měla na sobě jeho flanelovou košili. "Ty sis ji nechala," řekl tiše. "Celou tu dobu jsi ji měla u sebe." Přikývla. "Devět let jsem tuhle zatracenou košili měla u sebe, vláčela jsem ji přes celou zemi a zpátky." Kyle se dotkl její tváře, jemně jí palcem utřel slzu. "Proč?"
Oddechová, romantická knížka opět z právnického prostředí. Nečekejte žádné velké zvraty, ale nějaká malá akcička se zde také najde. Devět let uplynulo od doby, kdy jí slíbil, že jí vyzvedne a vezme na večeři, jenže už se neukázal, ale nakonec to přeci jen dopadlo tak, jak před těmi lety mělo.
Opět další pěkná kniha z této série. Líbilo se mi, že zde vystupovali i hlavní postavy z předešlých knih.
Od knihy jsem očekávala klidné a oddychové čtení, ale tohle plynulo až příliš pomalu a unyle a tedy to pusobilo spíš nudně. Škoda, mohlo zde být více akce a nějakého toho napětí.
Super, autorku miluju. Její příběhy mají hlavu a patu, není v nich jen sex, ale mají i pointu! Za mě top hned za Cameron a Jackem! Doporučuji! :)
Mne osobne tento dil moc nebavil. Mozna jsem na nej nemela naladu, ale cetla jsem ho dvakrat tak dlouho co normalne. V polovine uz jsem s tim chtela prastit, ale nakonec jsem knihu docetla. Prislo mi, ze se pribeh toci v kruhu a vlastne by se dal podstatne zkratit. Nicmene porad se to dalo docit a pribeh i kdyz je skoro o nicem je pekny a romanticky..
Pěkně napsaný příběh se zajímavou zápletkou. Líbílo se mi propojení postav z předchozích dílů. :)
Rozhodně to nebyla špatná kniha, ale předchozí díl mě opravdu nadchnul a po něm je toto pokračování pro mě trochu zklamáním. Co mi na knize ale vadilo asi nejvíce bylo neustálé opakování "státní zástupce USA, kancelář státního zástupce USA, asistent státního zástupce USA,..." - nevím, nějak nevidím důvod to neustále opakovat, zhruba po prvních padesáti stránkách už mě to naprosto neskutečně iritovalo a jsem přesvědčena, že kdyby autorka vynachala nekonečné opakování těchto velice amerických názvů, kniha by byla poloviční...
Nějak to už ztrácí drive. Lehce nudné. Co asi taky pořád vymýšlet, aby se jeden neopakoval.
Přirovnala bych knížku k vyčpělému pivu.
Autorka písať vie. Kniha sa čítala ľahko a v podstate sama. Dej plynul svižne a neboli tam nijaké hluché miesta, ale mne tam proste chýbala nejaká akcia. Bola to milá oddychovka. Ale vracať sa k nej nebudem.
Pěkně jim to natri,ty dolickaty jesito. Ať je to sakra cokoliv,ty to dáš...
Myslím,že kdyby pred těmi lety jim rande by slo žádný twitrovy terorista by z Nem nebyl a to by tomu pak chyběla ta jiskra, která cela ty léta čekala jak se rozhori...
Když se dva potkají a chemie jiskří už od pohledu, není co řešit. Pokud to funguje i po plno letech, musí se s tím něco udělat, i když okolnosti jsou zcela jiné, než by si to každý přál.
Velmi se mi líbilo, že v tomto třetím díle jsem se mohla setkat se všemi hrdiny z předchozích knih. Ta návaznost na jednotlivé postavy byla geniální. Když jsem přemýšlela, proč se mi tato kniha zatím líbí nejméně, tak je to asi tím, že tam nebylo napětí a nepředvídatelné události, na které jsem si zvykla z minulých titulů. Proto jen 3 hvězdy.
Tahle kniha mě dostala. Jedna z mála, u které si vzpomenu i po dvou letech, o čem je a “cítím” vztah mezi hlavními hrdiny. Moje top od této skvělé autorky, která je jedna z mála špičkou ve svým žánru. Jen tak dál, Julie...
Momentálne musím povedať že julie James vedie moje rebríčky a zatiaľ nesklamala moje očakávania. Opat skvelý, vtipný príbeh, zaujímavy ľudia a sympatické hlavne postavy. Nebola to úplne Topka zo série ale je to zaručená oddychovka aj zábava.
I tento díl se četl jako po másle. Kylea i Rylann jsem si oblíbila, bavily mě jich slovní přestřelky. Jiskření a chemie mezi nimi fungovala perfektně. 4,5 *
Na Kylea Rhodese jsem se vyloženě těšila. Líbilo se mi, jak si jej dobírali jako Sawyera ze Ztracených, co naopak jsem nepobírala, bylo jak jej označovali za twitterového teroristu a následně ten trest. Rylann Pierceová byla konečně hrdinka, která nebyla "v nesnázích".
Tento díl je spíše o vztahu a čte se sám. Nic, nad čím by se muselo moc přemýšlet a někdy je v té jednoduchosti právě ta skrytá krása.
Příjemná záležitost. Knihy Julie James alespoň mě mátou tělem, čekám úplně bezduchou romantiku nabitou erotikou a ono je to vlastně přáníčko romantické dostaveníčko. Není to autorka, kterou bych hltala, ale čte se příjemně a za čas si zase něco od ní najdu.
láska FBI právníci právnické prostředí
2017 | Cosi o tobě |
2014 | Nezvladatelná láska |
2016 | Nejvíc sexy chlap |
2017 | Na ostří nože |
2018 | Mě nedostaneš |
Jak nám někdy náhoda zamotá kus života.
Smutné a neveselé životní situace nás posouvají v životě jako lístky na vodě, kdy se čas od času dostanou do víru a máte pocit, že Vás to úplně semlelo a vcuclo. O kus dál Vás to vyplivne použité a přemýšlíte, co dál.
Přesně to se stalo Kylemu. Dokázal chytit život za pačesy a našel i to, o co před lety přišel.
Další z dílů série, který se dost povedl.