Fifty Shades Trilógia

Fifty Shades Trilógia
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468939/bmid_fifty-shades-trilogia-0jW-468939.jpg 4 97 97

Keď sa dvadsaťdvaročná študentka literatúry Anastasia chystá na pohovor s mladým podnikateľom Christianom Greyom, netuší, že stretne muža, ktorý jej zmení život i hodnoty. Christian je pekný, múdry a… tajomný. Naivná a nevinná Anastasia si začína uvedomovať, že i napriek jeho ukrývaným tajomstvám ním začína byť úplne posadnutá. Ale ani Christian nie je voči jej kráse, šarmu a charakteru imúnny a pripúšťa, že on po nej tiež túži, ale za vlastných, špecifických podmienok...... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Fifty Shades Volumes 1–3 Boxed Set, 2012


více info...

Přidat komentář

Silvisek
23.06.2022 5 z 5

Uzasny dily. Jakmile byl i film, hned jsem je vsechny zkoukla

Michelleee
18.02.2022 5 z 5

Já tohle prostě můžu. Ani nevím, který díl se mi líbil nejvíc, protože každý má něco.


e.hawe
11.01.2021 5 z 5

Sice jsem dřív zkoukla film, než jsem se pustila do čtení, ale musím uznat že se mi knižní příběh líbí mnohem víc.

michaela.22
07.04.2020 5 z 5

No coment. Tato série je moje oblíbená, četla jsem ji již několikrát a má čestné místo u mě v knihovně. Filmy se mi také moc líbily, ale knihy jsou samozřejmě mnohem lepší, protože do filmů se musí děj trochu osekat. Romantika, erotika, naprosto mne vtáhne do děje.

Myška43
29.02.2020 4 z 5

První série, kterou jsem četla, zhlédla jsem filmy , ale s knihami se to nedá srovnat. Diky těmto knihám jsem začala číst tento žánr a nelituji. Moc si při četbě odpočinu,miluju tento žánr.Romantika, erotika, zapomenu na čas na všechny problémy.
Mohu jen doporučit.

Lucka1355
31.10.2019

Tento box triologie Padesát odstínů, byla moje první a zároveň musím přiznat, že i nejlepší triologie, jakou jsem kdy četla. Byla jsem do toho, tak zblázněná, že jsem druhý s třetí díl, přečetla asi tak pětkrát. V této triologii rozhodně nechybělo napětí, akce, zápletky, sexuální napětí a romantika. Nechápu proč většina lidí tuto triologii odsuzují. Za mě ji můžu jen všem doporučit, rozhodně nebudete litovat.

hippiesak
20.02.2019 4 z 5

63 hodin! Tuto kolekci 3 knih jsem si z recese koupil jako audio knihy. Hlas Terezy Bebarové mám velmi rád, tak jsem si řekl, že to zkusím :) No a 63 hodin je za mnou :) Viděl jsem filmy s manželkou. Té se to celkem líbilo, četla i knihy. Já jsem rád, že jsem filmy viděl, protože mi byli sympatičtí herci a během poslechu (čtení ušima, jak to má ve sloganu Audiotéka) jsem si to spojoval a knihu jsem si možná takto více užil. Filmy mě nebavily. Ale ty knížky byly celkem dobrý. Nejvíc mě asi bavila dvojka, pak trojka a řekněme nejnudnější byla jednička. Asi tím, že je nejvíc "profláklá" z médií. Dokonce jsem došel k závěru, že bych možná za pár let, až bude napsaná i trojka z pohledu Greye, tak si to poslechl jako ucelený komplet z té druhé strany. Jen tam mohlo být méně toho sexu :) Když to člověk čte/poslouchá v kuse, tak je toho zkrátka moc :) Většinou jsem se během poslechu těchto scén přistihl, že přemýšlím nad tím, co si dám k večeři, nebo co musím připravit v práci :)))

Elja
15.01.2019 4 z 5

Spokojenost.... Knihy splnily vše co slibovaly. Jen celkový dojem skazilo filmové zpracování.

Caroline11
28.09.2017

Odsuzovala jsem to. Filmy mi nepřijdou tak dobrý, jako jak jsou představovány. Slabá romantika. Z erotiky tam skoro nic není. Ale i přes to jsem neodsoudila knížky. Přečetla jsem všechny, až po začátečním boomu. A i když nejde o nejlepší knížky, co jsem kdy četla, tak jsem ráda, že jsem je četla.

MíšaS.
26.04.2017 2 z 5

První díl se dá jakž takž číst, ale ten zbytek to je jen brak...