Film
Louise Bagshawe (p)
Scénáristka Megan Silverová pracuje v podřadné putyce v L.A. a v jejím životě se neděje nic mimořádného. Má nápad za milion dolarů - jen kdyby někoho dokázala přimět, aby si přečetl její scénář... Topmodelka Roxana Felixová je nesmírně bohatá a prohnaná královna mola. Ale to jí nestačí, chce se stát filmovou hvězdou a nedopustí, aby se jí cokoli postavilo do cesty... Prezidentka filmového ateliéru Eleanor Marshallová je nejmocnější ženou Hollywoodu, touží však po romantické lásce - a dítěti. Právě teď zoufale potřebuje kasovní trhák, aby si udržela svoje místo...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1998 , BB artOriginální název:
The Movie, 1996
Poslední knížkou přečtenou letos jsem se trefila do nálady, tak s tím snad budu příští rok mít také kliku :))))
Čtivá oddechová knížka ze zajímavého prostředí filmu. Příběh je předvídatelný přesto čtivý. Nechybí láska, intriky a sex.
První a moje nejoblíbenější knížka od této autorky. Už ani nespočítám, kolikrát jsem ji četla.
Čtivý příběh ve stylu "jak chudá holka ke štěstí přišla". Atraktivní filmové prostředí, láska, sex a intriky. Kniha na odlehčení mysli nebo na pláž k vodě jak stvořená.
Trochu předvídatelné, ale v tomhle případě mi to ani nevadilo. Stejně jsem si přála, aby to takhle dopadlo :) Příjemná knížka ze zajímavého prostředí.
V knize je sice mnoho postav, ale všechny zde mají svou úlohu. Kniha měla spád, situace byly popsané tak, že jsem si připadala, že jsem přímo na místě (např. módní přehlídka).
Tohle byla poslední kniha, kterou jsem od autorky nečetla. Nedala se sehnat v knihovně a náhodou jsem na ni narazila na výletě, kde měli na hradě výprodej knih z knihovny.
Autorka umí psát a čtu její knihy ráda. Tato kniha je velice čtivá, ale je v ní velké množství postav, které se mi pletly obzvlášť ženy. Myslím, že autorka si ukousla moc velké sousto, když chtěla popsat osudy všech postav.