Největší strašpytel zachraňuje dinosaury
Georgia Pritchett
Fredy / Wilf série
< 5. díl
Fredy opět zasahuje! Seznamte se s největším strašpytlem široko daleko. A s Alanem – úplně nejvíc nejzlejším zlotřilcem na celém světě (a navíc sousedem Fredyho!). Sestrojil mašinku na cestování časem – aby ovládl svět ještě předtím, než vznikne! A podmanil si dokonce i dinosaury – včetně tyranosaura Terryho a ankylosaurky Aničky. Dokáže Fredy překonat svůj strach a zachránit dinosaury (a nafrněného krále Jindřicha VIII. v cyklistické helmě) před Alanovými hanebnými plány? Kniha je pro čtenáře od 7 let.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: 2019 , PikolaOriginální název:
Wilf the Mighty Worrier Rescues the Dinosaurs: Book 5, 2017
Knihu jsem koupila synovi, protože zbožňuje dinosaury. Včera jsme dočetli a musím říct, že ač nejsem cílová skupina, kniha se mi líbila. Děj byl pěkný a obrázky povedené.
2016 | Největší strašpytel zachraňuje svět |
2017 | Největší strašpytel bojuje s pirátem |
2018 | Největší strašpytel a přílet ufounů |
2017 | Největší strašpytel králem džungle |
2019 | Největší strašpytel zachraňuje dinosaury |
Syn má teď druhé období dinosaurů a tak se snažím vybírat přednostně knížky v knihovně s touto tématikou.
Kniha o Fredym a dinosaurech byla pěkná, hodně zábavná, děti se smály opravdu nahlas, ale některé pasáže byly trochu zbytečné (konkrétně o sekání hlav- bylo to vtipné, ale nevím, jestli takový vtip dokáže pochopit sedmileté dítě, možná až tak desetileté).