Šance na lásku - M. J. Summers (p) | Databáze knih

Šance na lásku

Šance na lásku
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/282278/bmid_sance-na-lasku-bfy-282278.jpg 4 178 178

Full Hearts série

Vášnivá erotická romance od vycházející hvězdy romantické literatury! Luc Chevalier je šťastný člověk. Obchody prosperují, má peníze i přízeň krásných žen. Cestuje po světě, jí v těch nejlepších restauracích a užívá si pohodlí těch nejluxusnějších hotelů. Tak proč je se svým životem nespokojený? Fotografka Megan Sullivanová má o poznání krušnější život. Sama vychovává šestiletého Elliotta, jehož otec se k rodině raději nepřibližuje, aby syn nezjistil, že je závislý na drogách. Když se jednoho dne Megan nechá zlákat svou kamarádkou k výletu do Paříže, ani ve snu by ji nenapadlo, že se tam ocitne v náruči toho nejkrásnějšího muže, který kdy vstoupil na Eiffelovu věž. Má to být jen společně strávená noc, stačí však pár hodin, aby Luc v Megan objevil nezměrnou vášeň, jež se v ní celá léta ukrývala. Jen co doposud osamělá matka okusí život, o němž se jí nikdy ani nezdálo, návrat do zaběhnutých kolejí se zdá najednou nemožný…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (CZ)

Breaking Love, 2014

monika0181
09.12.2024 4 z 5

Průměrná oddechovka plná sexu. Ten by mohl být hlavním námětem pomalu víc než příběh samotný.
Stejně jako jiné díly z této série na mě kniha nepůsobí úplně přesvědčivě. Přečteno a bude brzo zapomenuto.

Kristy.Seb
27.03.2024 4 z 5

Laska je neco, co člověk dělá každý den.

Člověk někdy musí risknout něco, co sice není logické, ale Člověk má pocit, že je to správné.

Všichni máme v životě něco, co nás jako děti zranilo. Důležité je, abychom se naučili přemýšlet spíš o tom, jak si něco v životě vybojovat, a neuvažovali tolik o problémech, které máme.

Další milý zamilovaný příběh.

Toledo
31.03.2021 2 z 5

Příběh Luca a Meghan mě bohužel příliš neuchvátil. Přišel mi nudný, žádná extra akce a postavy nemastné neslané. Už jsem z této série četla lepší.

Jurajovamaka
07.03.2021 5 z 5

Pekný romantický príbeh. Za dva dni som ju mala prečítanú lebo som sa nevedela dočkať ako bude dalej pokračovať. Dobrá romantika.❤
Určite O D P O R Ú Č A M ❤
Ďalšie moje recenzie na knihy istagram: majusikboxxy ♡

LucieVero
07.02.2021 5 z 5

Stejně krásné jako první díl, hned se vrhám na další

Nikychlupova
18.09.2020 3 z 5

Příběh ze života, možná na mě kapánek přeslazený. Ani nejlepší, ani nejhorší.

Martinaa24
15.08.2020 3 z 5

Tento příběh byl mnohem zajímavější než první díl a měl lepší dějovou linku.

Maruš.D
26.07.2020 3 z 5

Tak mě od začátku hodně nesedla Megan. Chovala se strašně, to co vypouštěla z pusy ještě horší a celkově mi přišla falešná. Lucovi jsem roli věřila trochu víc, ale nechápu, jak se mu mohla líbit Megan :D
Příběh byl, jak je tu řečeno, nenáročný, romantický a i předvídatelný, ale stejně jsem to chtěla dočíst, protože “co kdyby”.. :D

TerkaJK
10.06.2020

Nenáročný, příjemný, romantický a svým způsobem velice předvídatelný román...
Jako oddechovka dobré a pohodové čtení.

janina66
03.03.2020 4 z 5

Pěkná klasická romantika. Někdy mě Megan trošku štvala. I tak jsem si u knihy příjemně odpočinula a odreagovala se. A to je hlavní.

wendy944
08.02.2020 5 z 5

Jo tohle se povedlo sem nadšena

Janicga88
16.07.2019 3 z 5

Pěkná romantika, klasika:)

Cometka
06.07.2019 5 z 5

Oproti prvnímu dílu velký obrat! Asi i proto, že jsem nečekala nic světoborného, tak tato knížka má docela pěkný příběh i vtipné pasáže. Za mě super, pěkná oddychovka na jedno odpoledne.

Wiri
03.04.2019 4 z 5

Příběh o silné lásce a vášni. Kniha byla místa zábavná a parkrát jsem i uronila slzu. Prostředí, ve kterém se děj odehrával, vše jen tak dokreslovalo. Velkou část lze označit za sentimentální a nereálnou - Luc, který je boháč s charakterem rytíře a navíc má tělo jako bůh. Je opravdu škoda, že postavy nebyly propracované tak, jak by si zasloužily - na začátku působily atraktivně, ale časem už opakovaly jasně daný rámec, což se asi nejvíc projevilo u Megan. Dospělý člověk s takovými zkušenostmi a dítětem má právo na zahořklý postoj ale není nutné řešit stejný vnitřní konflikt doslova celou knihu. Samozřejmě že čtenář musí vědět, jak příběh dopadne.
Za mě ale ano - obstála jako knížka, po které člověk sáhne, když má třeba všeho až nad hlavu a nebo zatouží být chvilku naivní a být někde jinde.

AliceTief
10.01.2019 4 z 5

takové nenáročné čtení, každopádně mě zaujal příběh a nebylo to takové porno jako v prvním díle, takže za mě určitě pěkné čtení =)

beruzzka
06.01.2019 1 z 5

Prvnich par stranek bylo fajn, pak se pribeh predvidatelne vlekl, pak byl zase chvili fajn a pak uz jsem si jen rikala, "ta Megan je ale blbka" ale chtela jsem vedet, jak to dopadne:-D
postavy byly strasne nerealne

Gabriela456
13.10.2018 5 z 5

Strašně krásně napsaná knížka.

luciefeix
26.01.2018 1 z 5

Knihu jsem četla slovensky a vůbec sem se nemohla začíst tak jsem ji vzdala .

KatulakT
22.12.2017 1 z 5

Ano, nenáročné čtení to sice bylo, ale tím jsou asi všechna pozitiva vyčerpána. Ani nevím, kde mám začít.
Ne, opravdu se mi ten příběh nelíbil. Raději pominu zápletku jako z kolumbijské telenovely a totálně absurdní konec stylu "a žili spolu šťastně až do smrti" - bleh. Postavy se chovaly nelogicky, přehnaně zdvořile a vůbec naprosto pitomě. Přišlo mi, že jsou si všechny charaktery až moc podobné a jednají prakticky stejně. Styl psaní autorky byl primitivní a nezajímavý, bez jakékoliv gradace. Vážně mi tohle "dílo" v mnoha ohledech připomínalo padesát odstínů. A to není dobrá vizitka.
První díl jsem nečetla a nebudu číst ani ten následující. NE!
Celkový dojem 15 %

Evka3814
01.12.2017 5 z 5

Tuto knížku jsem si moc užila,čtivá úplně mě vtáhla

M. J. Summers (p)
kanadská