Gabrielův anděl
Nora Roberts
Laura Maloneová se ocitá ve sněhové vánici sama a těhotná. Už několik měsíců je na útěku a situace, kdy uvízne v bílém království samoty společně s Gabrielem Bradleym, nezapadá do jejích plánů. I Gabe touží být sám. Na svou chatu se odstěhoval, aby tady přemýšlel, pracoval a léčil se z bolestné rodinné ztráty. Když však potkává Lauru, cítí se být povinen poskytnout jí pomoc. A přitom Laura má v sobě všechno, po čem muž touží. Dokonce mu i plně důvěřuje, když jí poskytne pomoc ve chvíli pro ženu nejtěžší...... celý text
Jako by byla kniha rozdělena na dvě části. Ta první v chatě byla pěkná... pěkně popsané prostředí zasněžené chaty kde se hlavní hrdinové seznamují za romantických okolností, jejich postupné sbližování až k narození chlapečka.
Druhá půlka, která se odehrává v San Francisku byla podle mně nic moc. Dek se mi zdál takový nějaký. Hlavní hrdinové se již moc nevyvíjeli. To samé se dá říci i o samotném příběhu.
Za první půlku dávám 4* a za tu druhou zák 1 1/2*.
Pěkný příběh, ale místy až moc přeslazený.
Na začátku se seznámíme s obrovským problémem, který podle všeho nemá žádné východisko a na úplném konci se vše vyřeší lusknutím prstů nebo ostrou mluvou - ale to je u většiny Harlequinek stejné. Sice to splnilo svůj účel, ale za pár dní si nebudete pamatovat, o čem to bylo. Ale bylo to pěkné:-)
Klasický romantický príbeh ktorý neurazí. Čakala som trocha viac napätia, ale inak pekne spracovaný príbeh s dokonalým opisom prostredia a postáv.
Klasická romantika. Ona miluje jeho, on miluje ji, ale osud ji nastražil na své cestě spoustu překážek, které musí splnit, aby mohli žít šťastně. Průměrná zamilovaná knížka.
Pokud hledáte romantiku,cit ,něžnost,lásku..zkrátka ,,slaďák"jak má být,mohu tuhle knihu jen doporučit,stejně jako při čtení ostatních autorčiných knih musím znovu a znovu pokaždé říct,paní Robertsová prostě umí a ví:-).Pokud román,pak jedině od paní Robertsové:-).Doporučuju!:-)
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Příběh, kdy se jedna zoufalá a silně těhotná Laura Maloneová ve sněhové vánoci z důvodu smyku málem srazí s Gabrielem Bradleym. Ten je na cestě zpět na svojí chatu, kde si ordinuje léčebnou samotu, což mu Laura a její problémy překazí. Gabriel udělá mnohem více, než že jí pouze poskytne dočasné útočiště. V den, kdy se Michael narodí se toho stane mnohem více, ale tím jejich dobrodružství nekončí. Po návratu do San Franciska se Laura musí postavit své minulosti a Michaelovým prarodičům. Závěr nepřekvapí, přesto se jedná o příjemný příběh se špetkou napětí.