Galéria mŕtvych

Galéria mŕtvych
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/552164/bmid_galeria-mrtvych.jpg 5 1862 1862

Robert Hunter série

Tridsaťjeden rokov v zbore, za ten čas som videl viac než dosť príšerných vecí, ale keby som si mohol vybrať jednu, ktorú by som radšej navždy vymazal z hlavy, bolo by to to, čo sa nachádza tam v hentej miestnosti,“ oznamuje nadporučík losangeleskej polície detektívom Hunterovi a Garciovi pri ich príchode na jedno z najšokujúcejších miest činu, aké zažili. Nečakaný zvrat udalostí privedie oboch detektívov k spolupráci s FBI, aby spoločnými silami vypátrali sériového vraha, ktorého lovecký revír nepozná hranice; psychopata, ktorý miluje to, čo robí, pretože vražda je preňho niečím oveľa väčším než len zabíjaním – je preňho formou umenia.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Aktuell

The Gallery of the Dead, 2018

hana4834
08.10.2019 5 z 5

První knihách autora číslem četla a musim přiznat ze jedním dechem proste super

maličkán
08.10.2019 5 z 5

Nevím proč, ale tento díl byl pro mne nejslabší z celé série. Všech předcházejících 7 dílů jsem hltala stránku za stránkou, ale tady to tak nebylo. Přesto dávám 5 hvězdiček, protože Carter opravdu umí, a kdyby šlo vyšší hodnocení, tak předcházejícím bych dala nejméně 7 hvězd.

Bulldog
29.09.2019 4 z 5

Chris Carter opět nezklamal a kniha se četla jedna radost...

sirojezkin
27.09.2019 4 z 5

Knihy od Cartera mě baví. Jsou napínavé, strašidelné a nápadité. Super detektivka.

MiliG
24.09.2019 5 z 5

Jako obvykle mě knížka od Chrise Cartera naprosto pohltila a nebyla jsem schopná se od ní odtrhnout. Pan Carter je pro mě opravdu špička mezi krimi thrillery, které nedají spát a kolikrát si člověk přeje, aby si to graficky nepředstavoval. Opravdu mě fascinuje s čím vším dokáže přijít a čím, nás ještě překvapí.

ivana1924
24.09.2019 5 z 5

Opět skvělý čtení :) Jen teda.....kdo sakra byl Lucien?....Teď abych šla přelouskat předchozí knihy, když mi ta jména v hlavě nezůstávají :D Nebo jich je tolik :D....No neva, už ať mám další díl :)

jaroiva
19.09.2019 4 z 5

Pořád vyborná Carterovka, ale hvězdu ubírám za ten poslední odstavec. Nemám paměť na jména a nemám ráda tyhle "upoutávky" na další díl.
Děkuji Silvii za vysvětlení. I když jsem předešlé díly četla, jenom jsem tušila, kdo to asi je.

Aivlis
05.09.2019 3 z 5

Pre pani s menom Hella, ktorá písala komentár nižšie: Prečítajte si knihu Zloba, pochopíte kto je Lucien Folter a je to sakra čítanie. Potom už len do najbližšieho kníhkupectva (od 11.9.) pre knihu Nenávisť, ktorá nás vyšokuje stretom Huntera a Foltera.

Aivlis
05.09.2019 3 z 5

Za mňa z Cartroviek najslabšia, ale stále dosť dobrá na to, aby som sa k nej vrátila....

lulluuu
04.09.2019 5 z 5

super kniha, super autor

TessaJean
03.09.2019 5 z 5

Další skvělý díl se zajímavým koncem, který nabádá k další knize.:)

ivoiro
28.08.2019 5 z 5

Další skvělý díl této série je za mnou. No a konec této knihy znamená, že se už nemůžu dočkat dalšího dílu.

Colletka
26.08.2019 5 z 5

Tímto bych chtěla poděkovat autorovi za 4 měsíce úžasného čtení téměř bez přestání. Všech 9 dílů jsem hltala jedním dechem. Chris nasadil velmi vysokou laťku a jsem zvědavá, zda se mi podaří najít alespoň stejně dobrého a kreativního spisovatele na další čtení, než vydá další svou knihu. .... 5* díky.

barusak1
23.08.2019 5 z 5

To byla jízda. Těším se až vyjde další díl

Jaruš7
22.08.2019 5 z 5

Skvělé.
I přes zrůdnost je pachatel citlivka; protimluv? Ale ne, má poskládané hodnoty jinak.
Citace:" ...miloval důvtipné hříčky, které s nimi hrál. Byl hrdý na to, jak dokonale matoucí , klamná, dvojznačná jsou vodítka, která zanechal na jednotlivých místech činu,..pro špičkovou elitu - Útvar behaviorální vědy ...pochopí velkolepost? ...porozumí významu jeho díla?"
Každá kapitola v honbě za mistrem stylistiky místa činu končí takříkajíc nakousnutým překvapením. Toť tajemství neodložitelnosti knihy, a vlastně jeho knih vůbec.
Zabředla jsem do toho, z čeho se mi kdysi dělalo šoufl a co jsem si zakazovala, jo, není nad zdolávání překážek různého druhu sama v sobě, i když na to nejsem hrdá, ale funguje to, jako málo co jiného.
Paranormální "galerie mrtvých", super.

Lolila
22.08.2019 5 z 5

Výborný Carter, nesklamal! Opäť skvelá detektívka, skvelá zápletka. Už ani neviem, čo mám napísať, opakovala by som sa. Začnete čítať a ste v tom až po uši:-)
A koniec - tak ten nemal chybu, som zvedavá na pokračovanie:-)
Určite odporúčam.

Lenkafrankova
17.08.2019 5 z 5

Další super díl. Těším se na další

aleza1
15.08.2019 5 z 5

Další super díl, i když hodnocen níže jako slabší, nemůžu dát rozhodně míň jak 5*. Nedočkavě čekám na 10. díl...v září....

švícko
07.08.2019 4 z 5

Jako vždy, skvělé. DOPORUČUJI. 85%

lachtan77
01.08.2019 5 z 5

trochu mi běhá mráz po zádech, když vím, že mezi námi je někdo s takovou představivostí jako Chris. Za mě je mistr v amputování, stahování a vyřezávání..... :)) moment.... nejsem taky divnej, když řeknu, že to hltám a těším se na další díl jak malé dítě? :)