Pečeme maso
Jitka Höflerová
Vážení gurmáni a příznivci dobrého jídla, vítáme Vás ve světě pochoutek z pečeného masa. Najdete zde dávno zapomenuté recepty našich prababiček i recepty úplně nové. Všechny jsou z 1-1,5 kg masa, u drůbeže, králíka a ryb většinou z celého jednoho kusu. Je proto obtížné určit o kolik porcí se u jednotlivých receptů jedná. Pečená masa se dají velmi dobře ohřát i další den a tak je na Vás, jestli k právě připravené pochoutce zasednete s pozvanými hosty či s celou rozvětvenou rodinou nebo jen v úzkém rodinném kruhu, pak si můžete pochutnání dopřát ještě jednou, pouhým ohřátím zbylého masa. Přejeme Vám pohodové vaření a dobrou chuť. (333 receptů)... celý text
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2006 | Velká česká kuchařka |
2003 | Velký snář |
2005 | Erotická kuchařka |
2004 | Velký erotický snář |
2004 | Česká kuchyně pro každého |