Dáma z obrazu
Susan Johnson
Gorgeous as Sin série
< 3. díl
Když Samuel Lennox spatří na výstavě obraz s aktem nahé krásky, ihned pozná, že se jedná o stejnou ženu, jejíž portrét koupil v Paříži. Rozhodne se s ní seznámit – nikoli z ušlechtilých pohnutek, ale proto, aby ji mohl přiřadit na svůj dlouhý seznam milenek. Gentlemanovi v jeho postavení nečiní problém zjistit, jak se modelka jmenuje a kde bydlí. O to větší je ovšem jeho rozčarování, když je odmítnut. Alexandra Lonidesová není vskutku žádná naivka. Pochovala už dva manžely, poznala několik milenců a vskutku netouží stanout v náručí vikomta Lennoxe, kterým už prošla půlka Londýna. Nakonec však přece jen podlehne Lennoxovu svádění a svolí, že si vzájemně poskytnou rozkoš, ale nic víc. Hlavně žádné city! Navzdory původnímu plánu jim jedna noc nestačí a oba chtějí stále víc. To se však nelíbí ani Lennoxovým dřívějším milenkám, ani Alexandřinu o deset let mladšímu ctiteli. A jako by toho nebylo dost, Samovi rodiče začnou na syna naléhat, aby se konečně oženil a zplodil dědice. Zvítězí v Alex a Samovi láska k nespoutanému životu, anebo láska jednoho k druhému?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , DominoOriginální název:
Seduction in Mind, 2001
Kdyby tato kniha nevyšla,nic by se myslím nestalo.Příběh, který začal dobře,nebyl nic moc.Žádná zápletka,něco humorného,nic. Chápu, že to byl erotický příběh,ale to bylo všechno .
Konečně jsem si přečetla další díl téhle série. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI.
Na červenou knihovnu děj rychle odsýpal a mělo to spád. Samozřejmě vše muselo dopadnout dobře a mladý prostopášný vikomt si uvědomil kvality monogamního života a bohatou vdovou. Ach. :)
Oddychovka na dobrou noc jak dělaná.
Naprosto předvídatelné. Postavy jsou takové nijaké, nic se tam vlastně neděje. Škoda času. I jako oddechovka je to hodně slabé.
Je to romantičtější a méně kopmlikovaný než předchozí díl. Je taky z doby cca o 16 let dříve a čekala jsem nějaký příbuzenský vztah,ale zřejmě jde jen o shodu jmen.
Toto snad není ani romantika. Po většinu knihy mi to přišlo spíš oplzlé a jediné, co se zde odehrává je sex. Autorka má i lepší kousky.
Říká se: "Z odříkaného chleba, největší krajíc". A v tomto příběhu to platí dvojnásob.. :-)
kniha se mi docela líbila, je to takové oddechové čtení, nijaká vážná zápletka, většinu knihy se hlavní hrdinové hádají a milují.
A nakonec vše dobře skončí - samozřejmě svatbou.
2013 | Všechny jeho touhy |
2013 | Všechna jeho přání |
2014 | Všechny jeho sny |
2002 | Výchova lady Lucindy |
2003 | Extáze: Extáze / Spoutaný a odhodlaný / Temné touhy / Dámská rozkoš |
Děj žádný, hlavní postavy charakterově podprůměrné. Vracet se k této knize určitě nebudu.