Hanka v Paříži

Hanka v Paříži
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/39992/hanka-v-parizi-39992.jpg 3 13 13

Mladá novinářka, známá čtenářkám z knížky Cesta pro Hanku, se ocitá s kolegou fotografem na přehlídce mladé módy v Paříži.

Přidat komentář

Katka2382
15.05.2020 5 z 5

Takové dívčí počteníčko,četla jsem ji jako holka a líbila se mi moc.

JancaMia
15.11.2019 2 z 5

Dívčí románek 90. let, dobové módní reálie, poměrně hezky napsané , nicméně chybí zmínka o tom jak dopadla reportáž , vztah mladých lidí podezřele bez chybičky na druhou stranu i to se občas stává.


Hanny
21.05.2015 3 z 5

Není to úplně můj šálek kávy, ale kniha se mi dostala do ruky, tak jsem ji během dvou dnů přečetla. Jmenuju se Hanka a o Velikonocích jsem byla v Paříži, tedy důvod, proč mi ji mamka v bazaru koupila, hned jak ji uviděla, je zřejmý :) Čekala jsem nějakou zápletku, nějaké drama.... resp. nějaké oživení romantického dívčího čtení, ale to bohužel nepřišlo. Svět módy v Paříži vypadá dnes asi jinak (ale tyhle pasáže mě bavily nejvíc), čeští novináři měli velké štěstí všude, kde mohli,, trochu mě mrzelo, že jsme se nedozvěděli, jak dopadly Hančiny články a jestli dostala tolik prostoru (tři dvojstrany :)), se kterými počítala.... a ten jejich románek taky žádnou zápletku neměl, už od začátku "tokali", nikde nebyl žádný problém ani překážka, tak plynule přešli do vztahu... Kdybych si neužívala Paříž a módní svět, tak by to bylo ještě o hvězdičku méně.

GepardLady
31.05.2013 5 z 5

Pokračování není sice tak "dějové", jako Cesta pro Hanku, ale i tak je knížka čtivá a příjemná. Kdo se seznámí s Hankou v prvním dílu, jistě si ji oblíbí jako já (takový typ správný holky, kterou by chtěla mít za kamarádku asi spousta z nás) a pokračování už je spíš takovým sledováním toho, jak se její příběh vyvíjel po tom všem, co se odehrálo v Cestě. Doporučuji (oba díly) jako čtení na letní dovolenou :-)