Harry Potter a Tajemná komnata
Joanne Rowling
![Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547512/bmid_harry-potter-a-tajemna-komnata.jpg?v=1728725448)
Harry Potter série
Harry si za uplynulé léto prožil ty nejhorší narozeniny v životě, dostal několik zlověstných varování od domácího skřítka Dobbyho a od Dursleyových ho nakonec musel zachránit Ron Weasley v kouzelném létajícím autě. Na chodbách bradavické školy pak Harry slyší podivný šepot – a útoky na sebe nenechají dlouho čekat. Několik studentů zdánlivě zkamení a Dobbyho předpovědi se začínají vyplňovat…... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2024 , Albatros (CZ)Originální název:
Harry Potter and the Chamber of Secrets, 1998
![Fiona Fiona](https://www.databazeknih.cz/img/users/23_/2370/2370.jpg?v=1381127915)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Je moc dobře, že druhý díl pokračuje novým příběhem a není jen podivnou nástavbou k tomu prvnímu. Pořád je to pohádkové (pořád ještě jo) a milé a vtipné a především kouzelné. Opravdu doporučuju pro začínající angličtináře číst v originále, ta angličtina není těžká.
![motycek motycek](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
měním názor(a měnit ho budu neustále:Jednička byla hezčí ale tohle je též na pět hvězd
![Sojkicz Sojkicz](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Stále zcela nekomerční záležitost, i když první díl byl možná o trochu hezčí. Přesto je plné hodnocení na místě, alespoň pro mě :o)
![luciekla luciekla](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
Nevím proč, ale některé pasáže téhle knihy se mi ani po vícero přečteních nelíbily a přeskakovala jsem je.
přátelství, kamarádství kouzla Harry Potter zfilmováno tajemství čarodějové fantasy pro děti internát pro dospívající mládež (young adult)Autorovy další knížky
2014 | ![]() |
2015 | ![]() |
2008 | ![]() |
2001 | ![]() |
2004 | ![]() |
Další příběh o Harry Potterovi, který jsem zblajznul ihned, co se mi to dostalo pod ruky. Ani v tu dobu jsem nebyl sečtělý a pokud nepočítám čtyřlístek tak v té době jsem krom jedné dvou dalších knih měl přečtený jenom Kámen mudrců a na další příběh jsem se těšil. Opět jsem si k tomu vybudoval jistý citový vztah, takže čtyři hvězdy.