Hlubinná přestrukturace
Marie Plochová Hlávková
V knize popisuje autorka způsoby, jak je možné zkvalitnit si život hlubinnou prací na sobě, odstranit si své „žáby na prameni“ a přiblížit se více sama k sobě. Autorka ukazuje na příbězích svých klientů způsoby odkrývání hlubších příčin jejich potíží a práci na odstranění blokád, což vede ke zlepšení života. Kniha dává jednoduchý návod, jak o věcech, které se nám dějí, hloubkově přemýšlet a jak se dostat blíže ke svým pravým energiím. Kniha Hlubinná přestrukturace je extraktem účinných terapeutických postupů, k nimž terapeutka Marie Plochová Hlávková za dvacet let dospěla.... celý text
Pokud máte pocit, že byste si potřebovali uklidit v životě a konečně vzít věci za správný konec, tak tato příručka má potenciál vyslat vás velmi efektivně správným směrem. Pro mě je to trefa do černého.
psychoterapie sebepoznání, sebepoznávání New Age psychická traumata kazuistiky astropsychologie hlubinná psychologie esoterismus, ezoterika
2019 | Hlubinná přestrukturace |
2010 | Hvězdy a duše |
2003 | Astropsychologie vašeho dítěte |
2013 | Léčení duše aneb Cesta k sobě |
2021 | Volnost letícího ptáka |
Zprvu se mi do této knihy příliš nechtělo, byla jsem skeptická vůči štítku astropsychologie. Nakonec jsem ale knize dala šanci a nelituji. Jsem vděčná, že jsem si knihu přečetla a jsem si jistá, že to nebylo naposledy. Změnila mi pohled nejen na svět okolo, ale i na svět uvnitř mě samotné. Kniha je psaná nenásilnou formou, nic vám nevnucuje, pouze vás vede za ruku a postupně s vámi sestupuje hlouběji a hlouběji do vašeho nitra. Doporučuji všemi deseti.