Hovor so smrťou
Chris Carter
Robert Hunter série
Jedna nesprávna odpoveď a čakaj krutý koniec. Po náročnom týždni sa Tanya Kaitlinová teší na odpočinkový večer, ale keď vyjde zo sprchy, začuje zvoniť mobil. Žiadosť o videohovor prichádza od jej najlepšej kamarátky Karen Wardovej. Tanya prijme hovor a nočná mora sa začína. Karen má zapchaté ústa a sedí pripútaná na stoličke v obývacej izbe svojho bytu. Hlboký chrapľavý démonický hlas na druhom konci linky sľubuje Tanyi, že ak preruší hovor alebo čo i len na okamih odvráti pohľad od kamery, bude ďalšia na rade. Detektívi Robert Hunter a Carlos Garcia sa pri vyšetrovaní nového prípadu ocitnú na horskej dráhe zla. Prenasledujú predátora, ktorý si vyberá svoje obete v uliciach Los Angeles a na sociálnych sieťach, doberá si ich tajnými správami a živí sa ich strachom.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2024 , AktuellOriginální název:
The Caller, 2017
*** spoiler *** Škoda, že autor víc nevyužil nájemného zabijáka. Těšila jsem se na souboj rychlosti a důmyslnosti. Tak snad příště.
Carter opět boduje. Já jsem nadšená. Opět excelentní zápletka. A konec byl hodně dobře zakončený. Hunter a Garcia opět dostali do těla nicméně opět ukázali, že si s nima nemá nikdo zahrávat. Kniha NENÍ PRO SLABÉ POVAHY. Opět plný počet hvězdiček. Jde se na další díl... Galerie mrtvých..
Prostě co k tomu říct, další skvělý chris carter???? jen mě mrzí,že před sebou mám už jen poslední díl této série o úžasném Robertu Hantrovi a Garciovi. Ještě,že na podzim vyjde další!!! ❤️
Další povedený thriller, ale musím se vám přiznat, že mně Hunter připadá trošku až nechutně dokonalý.
Kniha se četla opět sama. Kladně hodnotím i to, že se tam prolínalo několik příběhů (Hunter a jeho vyšetřování a potom pan J. a jeho pátrání na vlastní pěst). Všem vřele doporučuji
Nevim, co mam furt psat.. Carter opet nezklamal.. Pan J. byl sice skvely, ale Hunter je Hunter
Musím opět ohodnotit 5 hvězdičkami, super čtení! I když bych měla několik výhrad.. chtělo by to oba detektivy trochu posunout, Garcia stále hraje "druhé housle" a děj je opět podobný všem předchozím. Již se blížím k 9. dílu v sérii, ale čtu vždy s proložením s jinou knihou. Nadále zůstává Carter TOP v mé knihovně.
(audiokniha)
Další pecka od Chrise Cartera! Jenom je velká škoda, že (audio)knihy nevycházejí v pořadí, jak by měly, ale po první knize byla vydána až tato osmá... I tento případ Roberta Huntera a jeho parťáka Garcii je vynikající a jedna velká jízda od začátku až do konce. Byla jsem zase nadšená, i když jsou tam místy popisovány opravdu hodně kruté scény tak realisticky, až by se citlivějším čtenářům mohl obracet žaludek. Se závěrem knihy jsem byla spokojená, od knihy se vůbec nedalo odtrhnout ;-) - a za to všechno dávám pět hvězdiček a budu pevně doufat, že se brzy dočkám dalšího případu této sympatické dvojky ;-).
Ani tentokrát mě kniha nezklamala s nadšením se pustím do předposledního dílu a s netrpělivostí čekat na další díl, který bude vycházet koncem léta.
Asi (?) můj sedmý Carter po sobě. Kniha se mi líbila, byla opravdu děsivá, padouch byl opravdu padouch s velkým "P" a pan J. byl taky hodně velký drsoň. Jedinou věc, kterou bych na knize změnila, byl konec, resp. to, kdo padouchem doopravdy byl. Pochybuji, že se taková bestie z někoho stane, byť po sebevíce traumatizujícím zážitku.
psychologie thrillery pomsta krev sociální sítě
2013 | Dvojitý kříž |
2016 | Zloba |
2015 | Jeden za druhým |
2013 | Noční lovec |
2016 | Já jsem smrt |
Čtu rychleji, než autor píše, ach jo.