Hřích panenské královny
Ella March Chase
Sotva se rusovlasá Nell objeví u dvora, její nápadná podoba s královnou Alžbětou vyvolá vlnu podezření. Zpočátku tajné šuškání zesílí, nyní hrozí smést Alžbětu z trůnu. Rázná královna se nedá zastrašit. Obávané vězení Toweru bude zřejmě hostit urozenou "návštěvu". Čí hlava padne tentokrát
Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: 2010 , Alpress , AlpressOriginální název:
Virgin Queen´s Daughter, 2008
Knihu jsem začala číst a docela mě chytla.Problém nastal někde uprostřed kdy Elinor neví jestli Alžběta ví že Elinor ví..Na chvili jsem ji odložila a pak až do konce byla pěkná a poutavá :)
Krásná, libozvučná forma psaní, ač jsem to vůbec nečekala. Velice hezky pojaté 15.století na dvoře královny Alžběty, její samotné a dvorních dam.
Nádherná kniha. Vůbec jsem se od ní nemohla odtrhnout! :) Tenhle příběh mě opravdu chytil za srdce :)
Úžasná kniha, po začtení do této knihy jsem ji nechtěla odložit. Moc příjemné počtení :)
Krásné! Už jsem četla o synovi panenské královny, ovšem příběh dcery byl mnohem napínavější. Autorka píše čtivě a nabízí nám jiný pohled na jednu z největších královen v historii. Nemohu nic, jen doporučit :)