Defy: Nebezpečná láska

Defy: Nebezpečná láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413434/bmid_defy-nebezpecna-laska-iq1-413434.png 4 722 722

Hříšníci série

Série - Hříšníci - 0.5. Jmenuji se Melody Greeneová a musím se vám k něčemu přiznat. Spala jsem se svým studentem. Spoustukrát. Měla jsem spoustu orgasmů. Ve spoustě pozic. Spala jsem se svým studentem a užívala si to. Spala jsem se svým studentem, a kdybych mohla vrátit čas, tak bych to klidně udělala znovu. Jmenuji se Melody Greeneová a dělala jsem špatné věci, protože jsem se pak cítila dobře. A řeknu vám, proč to stálo za to.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet

Defy, 2016

jinbr
02.04.2020 4 z 5

Jako první jsem četla Viciouse. To byla opravdu velká sonda do lidské duše. Defy se mi líbila také, byť byla relativně krátká. Sice se to nestává často, ale někteří kluci jsou duševně vyspělí brzo.

Zomy
19.03.2020 4 z 5

Ačkoliv se to snaží tvářit jako "prasárna" - učitelka, která měla mnoho orgasmů se studentem a nelituje toho, jedná se o velmi příjemnou romantiku.

I Jaime se na první dobrou tváří jako sexistické prase a přitom je to něžná duše.

Skvělý úvod do série.

Maruš.D
01.12.2019 4 z 5

Sice kratší verze, přesto stejně skvělá! Věkový rozdíl mi starosti nedělal. Žijeme ve světě, kde se toleruje už skoro vše a víme, že láska nemá žádné hranice.
Občas mi trochu vadilo počínání a vyjadřování hlavních postav, nicméně erotické a romantické scény byly boží. Užila jsem si čtení a už se těším na další příběhy!

genikuxik
28.11.2019 5 z 5

Tak tohle byla rychlovka! Příběh svižný, velice čtivý a s koncem, který ve většině knížek chybí. Takže já jsem nadmíru spokojená. Přečteno asi za 2 hodiny, takže taky plus.

AliceTief
23.11.2019 5 z 5

Myslím, že dobře našlápnutá serie, některé věci na začátku byly krajně nechutné, ale nakonec slibný příběh a mám ráda, když v knize autorka zajde i do budoucnosti hlavních hrdinů =)

Tesset
17.11.2019 2 z 5

Nic moc. Jako určitě byl Jamie sympatičtější než Vicious, ale ani tak mě moc nenadchl a choval se jak debil. Vím, že to je jen povídka, ale i tak se tam třeba mohl více řešit vztah učitelka-student. Takové o ničem.

Pedruska01
14.11.2019 5 z 5

Nejdříve jsem si přečetla plnohodnotný první díl o Viciousovi a až pak toto. A vůbec to ničemu nevadí. Četlo se to skvěle - rychle a velmi dobře, což už jsem měla tu čest poznat. Autorčin styl mi vážně hodně sedl. Takovéhle příběhy mi dokonale sedí.
Hlavní hrdinku Melody, učitelku literatury jsem si dost oblíbila. Věkově mi vyhovovala, její smýšlení potažmo slovník mi nevadil. Bavila mě a člověk jí musel jen fandit.
Druhý z hlavních hrdinu je Jaime, jeden z party HotHoles. Byl to arogantní zmetek, uměl být krutý, ale i velmi loajální k lidem, které mu za to stojí. Nebál se. A především si stál za svým, co se týče citů. I když mě překvapil ten vyšší věkový rozdíl. Ale v tomhle autorka nejspíš nebude mít zábrany. :D Byl to holt druh týpka, který byl ten zlý, ale se zlatým srdcem. Zamilovala jsem si ho, a proto mě docela mrzí, že neměl svůj plnohodnotný díl, ale jen tuhle krátkou "novelku" v e-knize. Nejspíš by si každý z HotHoles zasloužil mít své vlastní vyprávění.
Bylo to sice krátké, ale líbilo se mi to. Bylo to věcné a úsměvné, emocionální. Stejnak ten svět, ze kterého pocházejí je svým způsobem podivuhodný - děje se tam všechno a může se tam všechno. Žijí ve světě moci.
Co se týče konce, tak nebyl nijak přeslazený, za což jsem vážně ráda. Těch sladkých klišé konců se obávám, protože mi z toho akorát trnou zuby, i přes to, že jsem duší veliký romantik. Tento konec byl naopak moc milý a hezký. Kéž by to tahle fungovalo. :) Každopádně jsem spokojená a neváhám doporučit, tak nějak cítím v kostech, že tahle série bude víc než luxusní. :)

prcek19
13.11.2019 5 z 5

Skvělá kniha..bez zbytečného protahování až mi bylo líto, že už je konec..kniha přečtená za pár hodin, což o něčem svědčí..těším se na pokračování

Lofda
13.11.2019 3 z 5

Nalákaly mě nadšené komentáře.. No nevím, neseděl mi věk těch dvou, kdo z nich byl starší o osm let?.. Chápu, že je to jen úvodní novela, ale je škoda, že celý příběh byl jakoby z rychlíku? A kdyby autorka ubrala přisprostlých slov, příběhu by to taky neuškodilo.. Nicméně do dalších dílů se nejspíš časem pustím (bez přehnaných očekávání) a možná budu příjemně překvapená? ;-)

peitho.1
11.11.2019 5 z 5

Kraťoučká ochutnávka série, která má jen jednu chybu a to, že je moc krátká. Téma je na tento žánr originální a o to víc mě mrzí, že není příběh propracovanější. Ale jako ochutnávka hlavního chodu je to fajn, postavy se nám hezky představily a já se jdu hned pustit do prvního dílu.

wvanilka
25.10.2019 5 z 5

Super, sice krátké, ale úžasně to "odsejpalo". Zajímavý děj a Jamieho jsem si hned oblíbila. A že ona byla starší než on a vydrželo jim to??? Proč ne.

Kiwicatko
10.10.2019 5 z 5

Tak tohle jsem si uzila, sice to bylo kratke a rychle, ale aspon to odsejpalo, zbytecne se nenatahoval dej a za me tam bylo vsechno, co bych si prala :) jen jak uz tady zaznelo...jeste jsem fakt nevidela 18ti letyho kluka ochotnyho se dobrovolne usadit, zvlast kdyz to nebyla zas takova dlouha doba do minulosti kdy snad “klatil” vsechno, co se hejbalo :D

Nuttelka
07.10.2019 5 z 5

Tak to bylo dosti žhavé a to já ráda :-)
Ale uznejme, že v dnešní době kluk v 18ti letech určitě nesní o tom, že se už usadí a bude jen s jednou ženou. Ale strašně mě to bavilo, slupla jsem to jak malinu a teď netrpělivě budu vyhlížet balíček z Knižního klubu, kde na mě bude čekat Vicious :-)

havrmoni
22.09.2019 3 z 5

Moc odvázaná z toho příběhu nejsem. Hrdinka mi moc k srdci nepřirostla. Chováním mi připadalo, že je to opačně a ona je o osm let mladší. Posledních pár stránek před koncem a epilog je asi to nejlepší. Romaničky si příjdou na své, takže směle do toho. Víc se těším na ostatní díly a doufám ve vyzrálejší postavy. Tedy alespoň duševně.

JanaSustr
21.09.2019 5 z 5

Huuraaa, konečně něco co se nepodoba 50 odstínům jsem nadšená. Nenáročné a čtivé. Těším se na další.

Ivet1990
17.09.2019 5 z 5

Prvně jsem tento díl chtěla přeskočit skrz netištěnou verzi, ale nakonec jsem i koupila e-knihu. Jsem ráda, jsem to udělala, protože opravdu to stálo za to jí přečíst. Doufám, že takhle plynule probíhat i další díly. Moc dobře se to četlo

margitka13
13.09.2019 4 z 5

Knihu som doslova zhltla. Rýchlo sa čítala a to je vždy dobré. Bol to celkom zaujímavý príbeh. Nevedela som sa síce nijako stotožniť s hlavnými postavami ale ani mi to nevadilo. Teším sa na ďalšie časti.

Evitsa
12.09.2019 5 z 5

Tahle kniha byla super mňam !
Četla se jedním dechem za pár hodin.
Nebyla preslazena a ani zbytečné řeči kolem.
Jen lituji, že nemůžu číst všechny díly dohromady a musím čekat :-(

Majuš333
09.09.2019 5 z 5

Skvelý predkrm pred hlavným chodom. Len mi je ľúto, že to bolo také krátke a je to len ekniha...určite sa z toho dalo vytrieskať viac-na plnohodnotnú knihu, keďže Jaime tiež patrí k HotHoles :(
A presne takto si predstavujem vykreslenie zakázaného vzťahu medzi profesorom a študentom. Malo to všetko, čo to malo mať :)

Katka7922
02.09.2019 5 z 5

L.J.Shen se pro mne stává jednou z těch velmi oblíbených autorek, které nezklamou. Už Barva půlnoci pro mě byla boží a teď tohle.
Krásně se to četlo, rychle to ubíhalo, bylo to i vtipné, humorné a trochu smutné. Jednu malou chybku to mělo, bylo to krátké. Ale protože je to jen krátká novelka - představení postav, tak jsem spokojená. Moc se mi líbily epilogy :-)
Vicious bude určitě skvělý a už se nemohu dočkat. I když zatím ho spíš nesnáším a líbilo se mi co mu udělal kámoš Dean :-)