Defy: Nebezpečná láska přehled

Defy: Nebezpečná láska
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413434/bmid_defy-nebezpecna-laska-iq1-413434.png 4 722 722

Hříšníci série

Série - Hříšníci - 0.5. Jmenuji se Melody Greeneová a musím se vám k něčemu přiznat. Spala jsem se svým studentem. Spoustukrát. Měla jsem spoustu orgasmů. Ve spoustě pozic. Spala jsem se svým studentem a užívala si to. Spala jsem se svým studentem, a kdybych mohla vrátit čas, tak bych to klidně udělala znovu. Jmenuji se Melody Greeneová a dělala jsem špatné věci, protože jsem se pak cítila dobře. A řeknu vám, proč to stálo za to.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet

Defy, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Defy: Nebezpečná láska. Přihlašte se a napište ho.

AliceBeroun
08.09.2024 3 z 5

Jedna ze sportovek, ke které jsem si nenašla pozitivní vztah. Dočetla jsem ji. Celkově nemohu napsat, že bych ji úplně nedoporučila, ale nebyla to srdcová záležitost, jako jsou jiné mé oblíbené sportovní romance.

Bettybook
11.05.2024 1 z 5

Tak tohle nebylo absolutně nic pro mě. Postavy byly tak nesympatické, až jsem měla chuť si vytrhat všechny vlasy. Styl psaní taky nebyl nic extra a překlad byl opravdu strašnej. Do Viciouse jdu s nulovým očekáváním.

Uma
10.04.2024 3 z 5

Čekala jsem od knihy více.

„Stalo se to. My dva jsme se stali - Jaime

Kniha Defy: Nebezpečná láska v seznamech