Defy: Nebezpečná láska přehled
L. J. Shen
Série - Hříšníci - 0.5. Jmenuji se Melody Greeneová a musím se vám k něčemu přiznat. Spala jsem se svým studentem. Spoustukrát. Měla jsem spoustu orgasmů. Ve spoustě pozic. Spala jsem se svým studentem a užívala si to. Spala jsem se svým studentem, a kdybych mohla vrátit čas, tak bych to klidně udělala znovu. Jmenuji se Melody Greeneová a dělala jsem špatné věci, protože jsem se pak cítila dobře. A řeknu vám, proč to stálo za to.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Defy: Nebezpečná láska. Přihlašte se a napište ho.
Tak tohle nebylo absolutně nic pro mě. Postavy byly tak nesympatické, až jsem měla chuť si vytrhat všechny vlasy. Styl psaní taky nebyl nic extra a překlad byl opravdu strašnej. Do Viciouse jdu s nulovým očekáváním.
„„Stalo se to. My dva jsme se stali - Jaime“
Kniha Defy: Nebezpečná láska v seznamech
v Přečtených | 1 010x |
erotika studenti střední školy učitel a žák balet novely seznamky americký fotbal erotické romány zakázaná láska věkový rozdíl partnerů (age gap)
2019 | Vicious: Divoká láska |
2019 | Barva půlnoci |
2020 | Ukradený polibek |
2020 | Scandalous: Šokující láska |
2020 | Ruckus: Šílená láska |
Jedna ze sportovek, ke které jsem si nenašla pozitivní vztah. Dočetla jsem ji. Celkově nemohu napsat, že bych ji úplně nedoporučila, ale nebyla to srdcová záležitost, jako jsou jiné mé oblíbené sportovní romance.