Hry noci
Leoš Přikryl
![Hry noci Hry noci](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/181253/hry-noci-181253.jpg?v=1383832371)
Hry noci je soubor mistrně napsaných povídek; provede vás skrytými zákoutími lidského vědomí, jež měla zůstat neobjevena a bývají právě tak temná jako noc. Nenaplněné touhy, napětí, černý humor a autorova nevšední imaginace jsou společným jmenovatelem povídek s překvapivým koncem.
![Janamarie Janamarie](https://www.databazeknih.cz/img/users/47_/477/m_janamarie-g43.jpg?v=1658677406)
07.02.2015
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Po delší době zajímavé povídky, zajímavé vyprávění, velmi dobře se čte. Doporučuji!
Nadějný spisovatel!
![Runkyna Runkyna](https://www.databazeknih.cz/img/users/41_/41454/41454-Cuo.jpg?v=1454410849)
19.03.2014
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Originální, netradiční styl vyprávění mi zajistil pěkný zážitek ze čtení. Spokojenost. Ubírám jednu hvězdu za určitou melancholickou temnost příběhů, která mi až tak úplně nesedla.
E-KNIHA: Některé povídky byly zajímavé, jiné se mi těžko četly, nebo zdály nedodělané... Například ta první - sic dobrá - měla potenciál daleko lepší zápletky. Mohla z ní být celá knížka... Zůstal ve mně ovšem celkově příjemný pocit. Tři zasloužené hvězdičky. Ale některé povídky mají samy i na plný počet.