Na konci duhy
Virginia Cleo Andrews
Tetralogie: Kapky deště, Zásah blesku, Úder hromu, Na konci duhy Konec rodinné ságy, v němž se hrdinka z předchozích dílů ve zralém věku konečně vyrovnává se svým osudem, je věnován především dramatu v životě její mladé dcery. Mladá, všemi hýčkaná Summer žije s rodiči v láskyplném vztahu, má před sebou nejkrásnější vyhlídky do budoucnosti a v den jejích šestnáctých narozenin se zdá, že její štěstí nemůže nic ohrozit. Krátce na to je ale při jednom školním večírku surově znásilněna a když vedení školy je rozhodnuto skandál ututlat, zděšení rodiče odvezou dívku domů. Doma, mezi příbuznými a přítelem z dětství dívka pomalu zapomíná na ošklivý zážitek, ale další drama na sebe nenechá dlouho čekat. Summer se náhodou podaří odhalit tajemství, které se jí přímo dotýká, a které chce za každou cenu odhalit...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2003 , Ikar (ČR)Originální název:
The end of the rainbow, 2000
Tak tenhle díl mě opravdu moc nezaujal. Myslím si, že toho šílenství už bylo opravdu moc.
První tři díly této tetralogie se mi líbily víc, poslední díl není tak napínavý, ale čte se dobře.
Výborná od slova do slova napísaná kniha. Ani jedná stránka nebola nudná.
Odporúčam Vám ju prečítať, lebo mne v nej nechýbalo nič.
1998 | Květy z půdy |
1993 | Lístky ve větru |
1995 | Nemilovaná |
1994 | Svítání |
1993 | Vykoupení ohněm |
Autorka si snad v každé sérii pohrává s šílenstvím a tak trochu s incestem. Děj je poměrně předvídatelný, ale i kdyby měla každá série 20 dílů, zhltala bych je všechny s nadšením.