Hurá na řeku
Nicholas Oldland
Hurá na řeku je moderní bajkou plnou humoru, zábavy a velkého dobrodružství. Hlavní hrdinové příběhu, medvěd, los a bobr, jsou nejlepší kamarádi, i když se občas na něčem neshodnou. Jednoho slunečného dne podniknou společný výlet na kánoi. Ze začátku se to zdá jako dobrý nápad, do doby než se naši hrdinové nemohou dohodnout, kdo kánoi bude kormidlovat a na které straně budou pádlovat. Když se nakonec dostanou do zpěněných peřejí a narazí na skály – hádají se ještě víc! Dokážou se domluvit alespoň na tom, jak se zachrání? V této veselé moderní bajce plné napínavého dobrodružství se seznámíte s roztomilými postavičkami a ponaučením, jak je důležité spojit své schopnosti a navzájem spolupracovat. Příběh je postaven na týmové práci a přátelství. Hurá na řeku je čtvrtou knihou ze série knih o medvědovi, losovi a bobrovi, kterou napsal a ilustrovat Nicholas Oldland. Jeho ilustrace jsou jednoduché, vtipné a originální. V mimice hlavních hrdinů zachycuje humor a reakce na prožívané situace. Humorný příběh doprovází i malý červený ptáček, který provází tři kamarády na cestách za dobrodružstvím!... celý text
Prohlizeli jsme s detmi po zapujceni v knihovne nekolikrat. Kniha se nam vsem moc libila. Ma krasne ilustrace a je opravdu legracni.
Skvělá knížka. I když mě na první pohled nenadchla, poté, co jsem se začetla mě dostala. Ilustrace se mi zprvu nelíbily, ale časem jsem přivykla a teď se mi moc líbí. A k příběhu není co dodat. I naši malou bambulku knížka nadchla, že ji chtěla číst stále dokola.
Jak ukázat dětem, co je to týmová práce, tolerance a pochopení? Tahle kniha je na to jako stvořená. Moc hezké a povedené!
Krásně ilustrovaná kniha o bobru, losu a medvědovi. Kniha je díky celostránkovým ilustracím, velkému písmu a málo textu vhodná pro začínající malé čtenáře.
Povedené ilustrace, hezky zpracované příběh s ponaučením. První příběh se mi líbil asi více.
Tahle se nám líbila víc, než předchozí Výlet do divočiny. Příběh je logičtější, obrázky vtipné.
Kouzelná kniha nejenom pro děti. Má vtipné a opravdu povedené ilustrace a jelikož se vlastně jedná o bajku, najdeme v ní i nějaká ta ponaučení...
Moc pěkný příběh o bobrovi, losovi a medvědovi, kteří vyrazili na řeku a neumí se domluvit. Myslíte, že se jim to podaří? Umí se vaši děti domlouvat? A umíte to vy? Někdy je to pořádná fuška :D
Určitě stojí za přečtení, je to krátký příběh na jeden večer s povedenou pointou a má moc hezké ilustrace.