Duch z opuštěného domu
Robert Lawrence Stine
![Duch z opuštěného domu Duch z opuštěného domu](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/2070/duch-z-opusteneho-domu-2070.jpg?v=1247655786)
Pojďte se bát! Hororový příběh, z kterého vám zaručeně naskáče husí kůže po celém těle, vás seznání s tajemným klukem, který se objevuje a zase mizí jako nějaký duch! A navíc se v okolí pohybuje hrozný černý stín a dějí se divné věci. Objasní se podivné záhady? Přečtěte si napínavý příběh z edice Husí kůže.... celý text
Literatura světová Horory Pro děti a mládež
Vydáno: 2007 , Fragment (CZ)Originální název:
Goosebumps - The Ghost Next Door, 1993
![Knihomolka506 Knihomolka506](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/290122/m_knihomolka506-GpN.jpg?v=1648635364)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
další skvělý příběh z edice Husí kůže! Byla jsem napjatá od první do poslední stránky. A taková by měla být každá kniha .
K příběhu : Hanka, která spolu s rodiči a bratry bydlí už od narození v jednom domě se potká s novým klukem, který jak tvrdí se nedávno přistěhoval? Je ale opravdu všechno tak jak si Hanka myslí nebo ona je ta ,která není skutečná? Upřímně- konec mě šokoval a můj názor? DALŠÍ, DALŠÍ!!!
![blackoutzuzi blackoutzuzi](https://www.databazeknih.cz/img/users/20_/209834/m_blackoutzuzi-aht.jpg?v=1589213860)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Jeden z těch lepších dílů Husí kůže :) I když se jedná o dětskou hororovou sérii, bude vás přece jen malilinkato mrazit. Za mě je tento díl super! :)
![DominaCZ DominaCZ](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/102787/m_dominacz.jpg?v=1727454468)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Dětské, ale mně se to líbilo :) bylo to bolestný, rozuzlený a citlivý. I když jasně, naivní chvílema taky.
![Tesinka_Laufey Tesinka_Laufey](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Nic zvlášť strašidelného to není, ale je to jeden z hezčích příběhů ze série. Konec byl pěkný, ale už ve čtvrtině knihy jsem věděla, jak se zápletka rozuzlí, takže celkem předvídatelné.
![Elulilinka1 Elulilinka1](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/187904/m_elulilinka1-9ZW.jpg?v=1672330980)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Tato kniha mě v dobrém slova smyslu vyvedla z míry.
Mráz mi při čtení této knihy běhal po zádech .
Velmi mě překvapilo nečekané rozuzlení.
Kniha byla opravdu super a napinava+ dobre sepsana.Ale na konci jsem opravdu necekala takovy zvrat.Ale pak mi to prislo smutne hlavne kdyz jem si uvedomila ze uhorela .Premyslim o tom ted docela dlouho asi 1 hodinu.Spis nez vystrasena se citim smutna.Holka co uhori no jako smutny hlavne ko konec
![sany.66 sany.66](https://www.databazeknih.cz/img/users/11_/117366/m_sany-66-Elm.png?v=1616269971)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Ze série se mi opravdu tahle líbila zatím nejvíce. Moc se mi líbil styl psaní. Konec mě šokoval.. fakt jsem to nečekala a přiznávám se, že jsem chvíli nad tím vším přemýšlela ještě 10 minut. Určitě doporučuji si ji přečíst! :)
![Cryptkeeper Cryptkeeper](https://www.databazeknih.cz/img/users/85_/85577/m_cryptkeeper-cXY.jpg?v=1554972027)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Za mě jednoznačně jedna z nejvýraznějsích knih série.
Perfektně napsané,napínavé,čtivé...konec vyrazí dech.
Prostě super kniha :)
![KristýnaK. KristýnaK.](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/100129/m_kristynak-Gyo.png?v=1612009986)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tato kniha je podle mě nejlepší z celé ságy Husí kůže. Nejvíc se mi líbil ten konec, a že hlavní hrdinka zjistila, že ona je vlastně ten duch a ne její nový soused. Konec mě hodně dojal, a taky mě donutil asi ještě 2 hodiny o této knížce přemýšlet. Rozhodně tuto knihu doporučuji, jak už jsem jednou zmínila je to ta nejlepší kniha ze ságy Husí kůže.
![Megi67 Megi67](https://www.databazeknih.cz/img/users/40_/40831/40831-J0W.jpg?v=1466015531)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Byla napínavá, místy i tajemná a odvažuji si tvrdit, že je nejlepší ze série Husí kůže. Ale to je ovšem věc názoru.
![Misan1993 Misan1993](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/29787/29787-Uml.jpg?v=1476388507)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Tato kniha mně zklamala, čekal sem od ní víc. Za horor se to moc pokládat nedá! Celkově tedy nic moc až na konec, ten byl docela napínavý!
![TessDragon TessDragon](https://www.databazeknih.cz/img/users/44_/4425/4425-dDh.gif?v=1463237495)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Duch z opuštěného domu je snad má nejoblíbenější kniha ze série Husí kůže.Ten konec byl rozhodně nečekaný a dojemný.
detektivní a krimi romány pro děti horory duchové a přízraky strašidelné domy strašidelné příběhy pro dospívající mládež (young adult)Autorovy další knížky
1992 | ![]() |
2017 | ![]() |
2005 | ![]() |
I když okamihy hmatatelné hrůzy nebyly tak viditelné úplně to vynahradí překvapivý závěr.