Ideální dieta
Friedrich Bohlmann
Kniha je založena na kombinaci nízkotučné stravy, obsahu sacharidů, potravin s nízkým glykemickým indexem a pohybu. Uvádí 8 typů rozličných dívek a žen, jež tuto dietu podstoupily a shodily od 6 do 17 kilogramů. Celá kniha a část receptů pracuje na principu rozdělení potravin a jídel do tří barevných okruhů. Zelené potraviny s nízkým glykemickým indexem a recepty pro začínající s dietou, kombinované s tělesnou aktivitou - jídla jsou chutná, ale nesmí se přidávat. Žluté potraviny recepty, nízkotučné, jsou doporučené, ale musí se dávat pozor na velikost porcí. Červené potraviny a recepty musí se jíst pouze v malých porcích. Kniha zastupuje řadu diet, jež jsou uznávané i našimi odborníky (dr. Fořt).... celý text
Autorovy další knížky
2005 | Vaříme zdravě při zvýšeném cholesterolu |
2005 | Ideální dieta |
2010 | Vaříme zdravě při zvýšeném cholesterolu |
2010 | Přehledný průvodce jak zhubnout 5 kilo |
2007 | Vaříme zdravě při revmatizmu |