Madonna - Ilustrovaná biografie
Marie Clayton
Ilustrovaná biografie série
Ilustrovaná Madonnina biografie nabízí pohled do Madonnina života od jejího dětství až po rok 2010.
Ilustrovaná kniha přináší životní příběhy ze života Madonny. V knize jsou fotky a k tomu je daný popisek.
Kniha vypovídá o její celé kariéře. Kniha se mi dobře četla, rozhodně doporučuji.
Kniha obsahuje fotografie královny popu od ''materiální dívky'' až po Hard Candy éru. Ke každé fotografii je napsaný popisek.
Obsahuje také chronologický přehled událostí z Madonniny kariéry - předávání cen, vydání alb, účinkování ve filmech, tour, atd...
Potěší fanoušky. Moc pěkná kniha. :)
životopisy, biografie fotografie populární hudba hudebníci, muzikanti hudební publicistika Madonna, zpěvačka, 1958-
Naprosto nádherná ilustrovaná biografie mojí milované Madonny! Mám ji v knihovně již několik let a jednou za čas se k ní ráda vracím a třeba hodinu jen tak listuji a prohlížím si fotografie se stejným zaujetím jako v době, kdy jsem tuhle knihu držela v ruce poprvé! K tomu listování si ještě tak pustit nějaké to Madonnino album a perfektní atmosféra je dokonána :) Jen ta fotografie na přední straně knihy by mohla být jiná (The Girlie Show není moje nejoblíbenější turné :) ) Zkrátka, pro Madonniny fanoušky naprostá klasika a poklad, který rozhodně neomrzí!