Indická kuchyně
Vladimír Miltner
Polévky, maso a vnitřnosti, drůbež, vejce, ryby a jiná vodní zvířena, zelenina, luštěniny, houby, přílohy k hlavnímu jídlu, saláty, čatní a čalamády, pečivo, moučníky a sladkosti a rozličné nápoje. Doplněno barevnými fotografiemi.
Přidat komentář

Otce vaření velice bavilo. Kuchařek dal dohromady několik a všechny recepty vyzkoušel na rodině.. :D V.M.


Rrecepty jsou stručné a jasné, ingredience dosažitelné a jídlo chutná opravdu autenticky - tedy myslím:-) super kniha.


Malá bible mé kuchyně, navíc kromě hodnoty kulinářské bohatá předmluva nabízí i skvělý vhled do indických tradic a zaužívaných postupů týkajících se vaření jako takového
Autorovy další knížky
1987 | ![]() |
1973 | ![]() |
1990 | ![]() |
1988 | ![]() |
1978 | ![]() |
Super recepty, kniha dobře napsaná, srozumitelná