Silueta

Silueta
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/280742/bmid_silueta-6yh-280742.jpg 4 40 40

Ingrid Bergmanová série

< 4. díl

Čtvrtý případ komisařky Ingrid Bergmanové Ingrid po návratu z povánoční dovolené v Thajsku zjistí, že alarm v jejím domě se během noci pětkrát zaktivoval. Vzhledem k tomu, že se jí z domu zdánlivě nic neztratilo, snaží se ji hlídací agentura přesvědčit, že došlo jen k chybě přístroje. Když se pak začnou její otisky prstů objevovat v souvislosti s různými případy, nezbývá jí nic jiného než utéct a skrývat se. Vnitřní policejní inspekce zatím terorizuje všechny její kolegy, aby jí nikdo z nich nemohl pomoci, a okamžitě zaplaví média jejími fotografiemi. Kolegové přesto nevěří, že se Ingrid něčeho kriminálního dopustila – především i proto ne, že veškeré důkazy proti ní vypadají až podezřele dokonale…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Motto

Silhuetten, 2010

JustWomen
03.01.2023 5 z 5

Čtivé, napínavé, dobře se to četlo. Jestli jsou ostatní knihy autorky ještě lepší, jdu na to!

lucie2371
24.06.2022 5 z 5

(SPOILER) Moc příjemná detektivka.
Ačkoli mě trochu mrzelo, že Ingrid skoro ihned začala obviňovat svého přítele Adama :-\ přeci když někoho miluji, věřím mu.
Kniha se jinak krásně četla, vtáhla do děje hned od prvních stran a nebýt chození do práce mám přečteno během jednoho, dvou dnů.

JajaPaja
05.09.2021 3 z 5

Souhlasím s ostatními hezky se četla

apq
27.01.2021 3 z 5

Ačkoliv se kniha velmi dobře četla, chybělo napětí a občas mi některá rozhodnutí postav přišla nelogická.

E.vi.k
26.01.2021 3 z 5

Příběh se dobře četl, mělo to spád, dobrá zápletka, i když znáte padoucha od začátku. Bavilo mě...

Simstr
07.07.2020 3 z 5

Kniha se dobře četla. Příběh rychle běžel, ale nad některým rozhodnutím Ingrid mi rozum stál :-) Takový průměr, napnutá jsem taky nebyla. Chyběla tomu šťáva.

SilvieSisinka
20.06.2018 4 z 5

Kniha mě bavila.Byla napínavá i když pachatel či pachatelka byla známá skoro od začátku.Těším se na další knihu spisovatelky.Jsem zvědavá jak to půjde dál s těhotenstvím a partnerem :-)

sabca
03.02.2017 4 z 5

Je to moje druhá kniha od této spisovatelky, ale na rozdíl od zdejších komentářů mě se moc líbila. I když pachatelka byla známe hned od začátku, přesto to pro mě byla zajímavé a napínavé. Pěkná byla solidarita spolupracovníků Ingrid, kteří věřili že je nevinná a snažili se jí pomoct. Já za sebe knihu doporučuji.

MarieH
22.12.2016 2 z 5

Asi neslabší ze všech knížek Christiny Larsson, Neunikneš se mi líbilo, sháněla jsem Siluetu, ale jsem zklamaná, úroveň silně upadá, dávám 2 hvězdičky.

čef
08.11.2016 4 z 5

Příběh je to docela zajímavý, bohužel se autorce nepovedlo dodat tomu nějaké další rozměry - celé se to odehrává bůhvíkde a bůhvíkdy, konec je předvídatelný. Odvyprávěla celé tak nějak suše, čte se to dobře, rychle, ale.. Asi to není zase tak špatná detektivka, ale do špičky má dost daleko.

chanahd
22.09.2016 2 z 5

Neurazí, ale ani nepřekvapí... Jak už člověk ví, kdo je hlavní padouch, tak odpadne to napětí. Dočetla jsem. Ale žádný zázrak.

Liduka
30.06.2016 4 z 5

Myšlenka byla dobrá, ale autorka měla podle mě knihu postavit trochu jinak. Identitu člověka, který se chtěl Ingrid pomstít si měla podle mě nechat až na konec a ne se o něm zmínit už na začátku. Mohlo to tak být daleko napínavější.

Fíbí
21.02.2016 3 z 5

Předešlé jsou lepší. Tady šlo uhádnout, co se tam stane včetně konce. Nemám ráda odhadnutelné krimi.

Christina Larsson
švédská, 1965