Maniak
Martina Cole

Inspektorka Annie Carrová série
1. díl >
George Markham má za sebou trpké dětství, jeden kriminální škraloup, pětadvacet let nudného manželství a ještě nudnější práce. Útěk před bezútěšnou realitou nachází v pornografických časopisech a filmech. Jednoho dne mu to však přestane stačit, a tak vyrazí do ulic s nožem v kapse… Případ sadistické sexuální vraždy dostane na starosti inspektorka Kate Burrowsová a vyšetřování brzy ovlivní i její soukromý život. Obětí novodobého rozparovače se totiž stává i jediná dcera krále londýnského podsvětí Patricka Kellyho, který se rozhodne najít vraha na vlastní pěst. Kate a Patrick k sobě nacházejí cestu a oba usilují o totéž, jen metodu mají rozdílnou… Martina Cole v této knize zavádí čtenáře do prostředí londýnských nevěstinců a sexshopů, do světa ostrých hochů, korupce a velkých peněz, ale zároveň nabízí i ojedinělé nahlédnutí do duše psychopatického zabijáka.... celý text

Byla to má první knížka co jsem od Martiny Cole četla a mohu říct, že styl jejího psaní mě uchvátil. Kniha Vás vtáhne do děje. Od Martiny mám po té skoro všechny tituly, které doposud vydala.

Tuto knihu jsem cetla jako prvni od Martiny Cole... a od te doby jsme precetla vsechny... Maniak je pro me nejlepsi . Bohuzel musim rict ze Martina Cole ma vsechny knizky na jedno a to same prdo... slapky, drogy, prostituce.... porad to same dokola s hrdinkou v hlavni roli.... skoda.. ale aj presto ctu dal ;)

Je zajímavé,že tahle výborná kniha se nedočkala větší slávy.Takového Sběratele kostí strčí hravě do kapsy.Možná nejlepší kniha Martiny Cole.
Anglie vraždy detektivní a krimi romány zneužívání znásilnění sérioví vrazi domácí násilí psychologické thrillery organizovaný zločinAutorovy další knížky
1997 | ![]() |
2002 | ![]() |
2001 | ![]() |
2002 | ![]() |
2013 | ![]() |
Perfektní kniha,lepší detektivku jsem nečetla,pěkně napsaná od první stránky a ihned vtáhne do děje.nepustila mě ani po jejím přečtení,určitě jí budu číst znovu.Koupila jsem od Martiny Cole hned další její knihy.Určitě doporučuji