Maniak
Martina Cole
![Maniak Maniak](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/126157/maniak-126157.jpg?v=1339927200)
Inspektorka Annie Carrová série
1. díl >
George Markham má za sebou trpké dětství, jeden kriminální škraloup, pětadvacet let nudného manželství a ještě nudnější práce. Útěk před bezútěšnou realitou nachází v pornografických časopisech a filmech. Jednoho dne mu to však přestane stačit, a tak vyrazí do ulic s nožem v kapse… Případ sadistické sexuální vraždy dostane na starosti inspektorka Kate Burrowsová a vyšetřování brzy ovlivní i její soukromý život. Obětí novodobého rozparovače se totiž stává i jediná dcera krále londýnského podsvětí Patricka Kellyho, který se rozhodne najít vraha na vlastní pěst. Kate a Patrick k sobě nacházejí cestu a oba usilují o totéž, jen metodu mají rozdílnou… Martina Cole v této knize zavádí čtenáře do prostředí londýnských nevěstinců a sexshopů, do světa ostrých hochů, korupce a velkých peněz, ale zároveň nabízí i ojedinělé nahlédnutí do duše psychopatického zabijáka.... celý text
![deena deena](https://www.databazeknih.cz/img/users/79_/7933/7933.jpg?v=1381127934)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Byla to má první knížka co jsem od Martiny Cole četla a mohu říct, že styl jejího psaní mě uchvátil. Kniha Vás vtáhne do děje. Od Martiny mám po té skoro všechny tituly, které doposud vydala.
![Enolain Enolain](https://www.databazeknih.cz/img/users/58_/5805/enolain-7oe.jpg?v=1609093752)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Tuto knihu jsem cetla jako prvni od Martiny Cole... a od te doby jsme precetla vsechny... Maniak je pro me nejlepsi . Bohuzel musim rict ze Martina Cole ma vsechny knizky na jedno a to same prdo... slapky, drogy, prostituce.... porad to same dokola s hrdinkou v hlavni roli.... skoda.. ale aj presto ctu dal ;)
![petr2 petr2](https://www.databazeknih.cz/img/users/24_/2490/2490.jpg?v=1381127921)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Je zajímavé,že tahle výborná kniha se nedočkala větší slávy.Takového Sběratele kostí strčí hravě do kapsy.Možná nejlepší kniha Martiny Cole.
Anglie vraždy detektivní a krimi romány zneužívání znásilnění sérioví vrazi domácí násilí psychologické thrillery organizovaný zločinAutorovy další knížky
1997 | ![]() |
2002 | ![]() |
2001 | ![]() |
2002 | ![]() |
2013 | ![]() |
Perfektní kniha,lepší detektivku jsem nečetla,pěkně napsaná od první stránky a ihned vtáhne do děje.nepustila mě ani po jejím přečtení,určitě jí budu číst znovu.Koupila jsem od Martiny Cole hned další její knihy.Určitě doporučuji