Chuťovky a malá pohoštění
Enkhuizen Minkowski
Inspirace pro každý den série
< 5. díl >
Koktejl z krevet byl dlouho nejpopulárnějším a často také jediným předkrmem, který jste si mohli v lepší restauraci vybrat. Doba se změnila a naše kuchyně dostala mezinárodní příchuť. Jaké dobroty můžete ochutnat podle této kuchařky plné kreativních předkrmů a malých pohoštění? Třeba pšeničný bulgur s grilovanými paprikami, středomořskou špenátovou roládu s bylinkami a olivovým pestem nebo specialitu japonské kuchyně kuře yakitori. Možná vám zachutnají slané tyčinky obalené parmskou šunkou a řeřichou nebo kořeněná kuřecí křidélka s pomerančem. Přejdeme rovnou k hlavnímu chodu, nebo si dáme další předkrm?... celý text
Přidat komentář
Štítky knihy
jednohubky, chuťovky pohoštění (recepty)
Autorovy další knížky
2007 | Chuťovky a malá pohoštění |
2007 | Mléčné koktejly |
2007 | Jídla z jednoho hrnce |
2007 | Řecká kuchyně |
2007 | Speciality z brambor |
Recepty mě moc nenadchly :-(